http://omni.se/mansplaininglinje-nedringd-av-forklarande-man/a/v2gWm

”Rättviseförmedlingens ordförande Seher Yilmaz.”

Kommer ni ihåg mitt tidigare inlägg om ”Bonnier-bla**ar”, även känt som minoritets-makt. Hur makteliten hjärntvättar invandrare till att känna sig förtryckta och tar därefter ut sin frustration på samhället. Invandrarna belönas med tv-tid, intervjuer, div hittepå priser och jobb. Det är så man håller katten aktiv framför tråden.

Detta genialiska fenomen som sätter oss invandrare bakom positioner och poster där vi på något sjukt sätt kan straffa majoritetsbefolkningen för att den är vit och priviligerad. Så att vi sakta men säkert monterar ner nationalstaten genom att infektera det svenska systemet med narcissistiska och hatiska lögner.

”Bonnier-bl**arna” får sitt ego bekräftat genom media el jobb och därför ser de inte helheten. Varför bita den handen som föder dig? Vi som har lite moral och självrespekt i kroppen vi ser det. Det är därför de ofta kallar oss för ”svenne-wannabe”, ”sd”, ”självhatande nazist”. För att vi vägrar att ta på oss offerkoftan och bli en pjäs i ett politiskt spel. Samt att för varje en som mig som träder fram så blir koftan mindre och mindre, de fasar över att vi kommer att blotta dem nakna.

För de vet att då hade räkmacke-livet varit slut:)

Annonser