img_5072

”Feministiskt initiativ utbildar lärare ”att synligöra och motverka vithet…” / Politikfakta

Förstår ni nu vad jag menar med öppet vit-hat gällande mina tidigare artiklar om att förstöra nationalstaten och att smyga in kommunism genom bakdörren. Detta presenteras fram under parollen ”antirasism” och ”vithetsnorm”. Helt plötsligt så har färg en betydelse. Men så fort man vill tex föra statistik el tala klarspråk om kvinnoförtryckande kulturer så är det=”rasism”.

Det man gör här är att dels trycka på svenskars samvete, att de står i skuld till hela världen. Att de ska skämmas och att de har det så bra att de kan lika gärna hålla käften. Vita räknas inte in innanför empati el sympati ramen.

Men även dels för att subtilt hetsa färger mot vita.
Genom att spela på positiv särbehandling så hetsar man igång ett hat mot vita. Ett accepterat hat som vi står mitt i idag. Våldet mot svenskar idag är ingen slump, ilskan kommer från subtil vit-hatande kommunistisk hjärntvätt likt bilden nedan.

Med tiden så blir konflikterna så pass stora i landet att enigheten och strukturen i landet kommer att krossas och då faller nationalstaten sönder och samman. Det är efter denna händelse som det nya kommunist-Sverige kommer att vara i sitt slutskede. Folket kommer att be och böna om struktur och ”trygghet” för att kunna leva sina liv under kontroll.

Problem->reaction->Solution

Annonser