Den dömde mördaren Jacques Wallner tillsammans med sin kommunist-guru Aschberg som själv kommer från en kommunist-släkt. Aschbergs farfar Olof Aschberg var en inflytelserik bankir och en lojal kommunist som genom stöld och bedrägeri sponsrade den bolsjevikiska-revolutionen som senare blev starten på ett folkmord utan dess like på majoriteten vita kristna.

Enligt historikern och den tidigare sovjetiska dissidenten Aleksandr Solzjenitsyn som är en av de större namnen gällande att uppmärksamma kommunismens sanna ansikte, så berättar han att närmre 60 miljoner oskyldiga människor som vägrade att rätta in sig i lemmeltåget ”rätt värdegrund”, avrättades och mördades på de mest brutala sätten som ni kan föreställa er.

I denna artikel så försvarar Jacques sin likasinnade kamrat Kakan: http://www.dn.se/ekonomi/tuff-audireklam-ar-inget-for-fegisar/

Givetvis kommer han att försvara henne. Ni måste förstå att de som anställs inom media idag, anställs inte pga att de är bra på sina jobb el för att de bidrar med något konstruktivt till ett bättre samhälle. De anställs för att de talar systemets språk.

De talar det Regnbågs/mångkulturella språket och de har återigen ”rätt värdegrund”= rätt lemmeltågs åsikter. Samt att de tillsammans sprider ut sin partiska propaganda genom kanaler som träffar ungdomar och barn rakt in i sitt lättpåverkade sinne. Man ser tydligt idag i skolorna vilken mentalitet som har förgiftat barn och ungdomar. En armé av vilsna, osäkra, sexuellt störda ”antirasister”.

Om man lyckas anställa en invandrare med ett kommunistisk tankesätt så är det en ren jackpot för media och makteliten. Jag kallar dessa för ”Bonnier-bla**ar”. De får sina jobb pga ”rasism”, de kvoteras in pga sin hudfärg el märkvärdiga åsikter/utseende. Dessa anställs inom myndigheter, media och inom div företag. De får ofta en inflytelserik position där även dem kan förpesta barn och ungdomar. Positioner där de kan uppmuntra sin egen kultur och religion men samtidigt håna den etniska befolkningen och landet i sig. De bryter ner Sverige obemärkt under parollen ”antirasism” och ”liberalism”

Alla dessa framträdande personer har en sak gemensamt och det är att de hatar den vita mannen, samt att de vill bryta ner nationalstaten Sverige. Genom att lägga Sverige i händerna på minoriteter och partiska kommunister så krossas landet från insidan. Med tiden kommer inte enbart Sverige, utan hela Europa att drivas in under en ny kommunistisk diktatur piska. För det som händer i Sverige, händer nästan över hela Europa. Där det finns regnbågar, radikal islam och minoritets-makt, där finns även globalisternas kommunistiska agenda, att förvandla Europa till ett arbetsläger utan rättigheter, en polisstat med total kontroll och bevakning.

Som helt enkelt går ut på att centrera makten till en styrande elit, frånta befolkningens rättigheter, införa total kontroll och bevakning. Manipulera yttrandefriheten till att enbart spy ut vänster propaganda. Bryta ner nationalstaterna, plundra folket, krossa religionerna, riva upp lagar och regler som håller samhället i balans, frånta folkets egendom, arbetarklassen förvandlas till slavar åt en styrande elit, förstöra kärnfamiljen, uppmuntra avikande sexuell propaganda, öppna upp för storföretagen och bankerna, försvaga myndigheter och facken. Med andra ord, försvaga och tvinga landet till att be om hjälp utifrån.

Samtliga länder där globalisterna har makten kommer att genomgå denna process. Bryta ner länderna och sen bygga upp dem igen efter ett kommunistiskt system.

Globalisterna har alltid genom historien älskat det kommunistiska systemet. Det innefattar precis allt för att förslava och plundra en befolkning. Det bästa är att folket i sig tror att de kämpar för något bra och för rättvisa. När de egentligen gräver sina egna och sina barns gravar.

Annonser