img_5056

Ännu en ”femi-narcissistisk” general försöker desperat att rädda sin vän och deras hatiska ideologi.

Man kan tydligt se på hur hon skriver, att hon egentligen inte kan något förutom att posera och göra ”titta på mig” inlägg.

1. Trump blev president för att din typ av människor har förpestat samhället.

2. SD växer…. se punkt 1.

3. Män kommer inte alls undan med vad som helst. Många döms, såvida de inte tillhör en minoritet. Titta bara på alla våldtäktsmän som går fria efter att ha förstört tjejers liv. De går fria pga att som dig ställer sig bakom gärningsmännen och vägrar att konfrontera det uppenbara. Mirnoteter attackerar aldrig andra minoriteter, en gyllene regel för att offer-koftan ska fortsätta att värma er.

4. Harmlösa saker? Att hylla mord på poliser, uppmuntra till barnmisshandel och hylla antidemokratiska åsikter och system, är inte vad jag vill kalla för harmlösa ”saker”. Din åsikt däremot är harmlös för den som ser igenom dig.

5. Vilka pengar har du förlorat? Du blev något av absolut ingenting. Hela din image är din inkomst. Du gör pengar på människors lidande, hat och genom att godhets-knarka.

6. Män hatas inte? Konstigt, tycker att det mesta som du och dina hantlangare gör är att hata alla män och beskylla alla män för att ni lider av en låg självkänsla och prestationsångest.

7. Alla kan dra åt helvete? Japp viktigt att visa sig arg. Då kanske någon tar dig på allvar.

8. Audi borde skämmas, helt enig med dig. Hur kan ett etablerat bilmärke beblanda sig med ert hatiska gäng av gnälliga osäkra kvinnor?

9. Skämmas för att man inte backar upp Kakan? Hahaha ursäkta, men vem fan vill backa upp Kakan? Som numera liknar en hög smulor.

10. Er ideologi är på väg ut och folket har tröttnat på ert hatiska gnäll. Kvinnor och män kan samspela och har alltid kunnat samspela utan större problem tills er hatiska narcissistiska ideologi kom in i bilden.

Annonser