img_5050

http://www.friatider.se/51-miljoner-beslagtogs-fr-n-flyktingar-p-v-g-semestra-i-hemlandet

Ehh är inte detta en ganska stor nyhet? Jag har i vartfall inte hört el sett något om detta i mainstream utedass media.

51 miljoner? Pfft det är bara toppen på isberget. Det begås enorma bedrägerier mot nationalstaten Sverige. Allt från försäkringsbedrägeri till bidrags-fusk och helt oacceptabla löner till div företag som utnyttjar människors lidande.

Man borde beslagta all form av kriminella pengar och sätta tillbaks dem in i samhällssystemet så att dessa pengar gynnar något bra. Mycket av det är våra skattepengar, alltså en del av det som vi tjänar dagligen.

Så svårt kan det inte vara att sätta dit dessa parasiter. Men ingen vågar, speciellt om det är invandrare som utnyttjar/bedrar systemet. För kan man offra svenska kvinnor för att undvika stämpeln ”rasism”, så kan ni ge er fan på att man inte har några som helst problem med att låta kriminella hamstra sönder landets välfärd och bistånd.

För att inte glömma, hur personer som flyr hit, sen efter att pappren är klara så åker de tillbaks till stället de flydde från, men denna gången är det sola och bada, pina colada. Med svenskarnas skattepengar för att investera i hemländerna.

Hur i helvete kan detta ens få fortgå? Alla vet ju om det och vart det sker, men ingen på en inflytelserik position vågar att peta på det.

Only in zverige…. the swedish minority-dream.

Annonser