img_5021

Då blev man blockad från SEKO för följande inlägg, som ett svar på deras plötsliga engagemang för ”antirasism”:

Vart fanns detta selektiva medmänskliga engagemang när kvinnoförtryckande kulturer där fri kvinna=”zvennehura”, tycks ha förvandlat Sverige till OS i gruppvåldtäkter och hedersbrott?

Där i 9,5 fall av 10 så är gärningsmännen invandrare som oftast definierar sig själva som muslimer. Där offren alltid tycks vara etniskt svenska tjejer. En slump? Nej, de anses vara skräp i våra kulturer. De lever ju fritt utan mannens kontroll.

Vart är er röst och ert stöd för alla kvinnliga offer? Inte en demonstration, ingen gala, inga insamlingar, inga fancy Facebook inlägg. Ni sitter passivt och inväntar det enda som ni vågar att bekämpa, nämligen spöket ”rasism”. Som egentligen växer pga er selektiva medmänsklighet. Ni offrar svenska tjejer för rädslan att bli kallade för ”rasister”.

Ni göder rasismen när ni blundar för de verkliga problemen i Sverige. ”Rasism” har ALLTID varit de rödas kadaver. Även innan hitler kom till makten så hamnade Tyskland i händerna på kommunism, en parasit/folkmördar-ideologi. En del av vänstern och den banade vägen för ”nazism”.

Precis samma dilemma som händer idag. En vit överklass försöker skapa arbetarklassens samhälle genom att tvinga in ett mångkulturellt experiment som de själva slipper leva med. En ren illusion grundat på narcissistiskt godhets-knarkande. Där man stapplar människor på högar ute i förorten, utan varken resurser el struktur. Nästan alla kommer från destruktiva kulturer med en vidrig kvinnosyn. Detta ska enligt godhets-knarkarna lösa sig självmant, där alla ska kramas och hålla handen och leva i regnbågar och sagor.

När detta inte klingar så bra med verkligheten och där den etniska befolkningen körs över fullständigt, så skapas det som man idag kallar för ”rasism”, alltså ett demokratiskt motstånd mot vansinnet. Man fortsätter att spotta på demokratin, till sist har svenskarna inget annat val än att bli just extrema för att bli hörda. En naturlig reaktion, varesig om det är här, Balkan el Mellanöstern. Man slår tillbaks mot ockupation.

Svenskarna körs över dagligen, bespottas på och våldtas.
Den enda accepterade sanna formen av riktig rasism. När man blundar för detta så kommer så klart svenskarna att försöka hitta en mittpunkt att samlas på för att bli hörda. Ju mer man ignorerar detta, ju större och extremare blir det.

Då Sverige är minoriteternas land, så väger vår röst mer. Vi kommer alltid undan genom att spela på vår hudfärg el historiska event. Vi är formade att alltid vara och bete oss som ”offer”, på så sätt kan de vita ”antirasisterna” samla billiga hjälte-poäng genom att konstant stå upp för vårt gnäll. Samtidigt som vi gynnas av det och belönas för det. A win/win situation, det är därför de aldrig attackerar varandra.

Ingen människa med ett normalt fungerande förnuftigt sinne köper detta hyckleri. De var 500 igår, de var en handfull för några år sedan, ni fortsätter ert hyckleri och de växer. Lägg ihop 1+1. Om 5 år till av detta vansinnet så kommer svenskarna att be om radikala rörelser vid makten. Med all rätt.

Annonser