IMG_5020.JPG

Ibland dyker personer upp som imponerar med sitt tankesätt.

Hanna Nilsson skriver:

Globalism/Multikultur/Antirasism/HBTQ rörelsen. Detta är våra dagars religion och rådande ideologi. I alla fall i Västeuropa och USA. Man ser hur stark dess makt är över människors sinnen, i reaktionerna på Trumps seger. Minst två generationer har vuxit upp med detta som dominerande ideologi. Deras reaktioner är precis vad man kan förvänta sig hos extremt hjärntvättade människor som får sin tro ifrågasatt.

Inom gruppen ”millenials” är fenomenet speciellt tydligt. De kan inte tro att detta är sant – det går rakt emot allt de fått lära sig hela livet. De befinner sig i chocktillstånd. På sajter som 4chan och Reddit talas det om självmord, presidentmord och emigration. Reaktionerna är lite som hos sektmedlemmar när ledaren dör. Eller som nordkoreanernas, när Kim Il Sung dog. Nordkoreanerna fejkade inte och de tvingades inte gråta som många tror. För de flesta där, är tron på ideologin och Kim familjen helt äkta och mycket stark. Precis som globalisternas tro på sina ideal.

Man ser samma reaktion i svensk media och tvärs över hela västeuropa. Kristendomen som religion och livsfilosofi har slutat påverka majoriteten. Ett vakuum uppstod. Vad kom då i dess ställle? Jo, detta nya.

Fenomenet vi ser nu är inget nytt. Tiotusentals människor tog livet av sig i nazisttyskland, i samband med krigsslutet. De hade levt för nationalsocialismen. Hundratusentals unga tyska tjejer gjorde sig gravida för att föda ”barn åt führern”, något som indirekt uppmuntrats i ungdomsorganisationerna. Nazismen var linsen de betraktat hela samhället igenom. Även för dem var kristendomen något förlegat. Nationalsocialismen däremot, var svaret på allt. Omställningen blev svår och känslomässigt smärtsam i ruinerna av ett förstört samhälle.

I Irak och Syrien ser vi idag hur tidigare IS-anhängare tvingas omvärdera sin världssyn när IS trängs tillbaka från deras städer och byar.

Det vi ser nu bland unga amerikaner, bland svenska medelålders reportrar m.fl. är reaktionen hos ”sektmedlemmar” som känner sig trängda och fått sin världsbild rubbad. Såna människor brukar så småningom återhämta sig. De är följare och inte ledare. De kommer hitta något annat att brinna för. Men det kommer ta ett tag. Dessutom ska man komma ihåg att rörelsen de följer är långt ifrån död! Den har infiltrerat USA på alla nivåer och även större delen av Europa. Sverige är troligen det mest drabbade landet i Europa.

Trumps seger har fått den här rörelsen att delvis bekänna färg, visa sitt sanna ansikte. Vi vet nu hur många miljoner följare den globalistiska världsordningen har. Vi ser hur fanatiska många av följarna är. Vad blir globalistledarnas nästa drag?

Annonser