IMG_4924.JPG

Hur kan en finansfamilj likt Wallenberg ha en sådan makt över Sveriges statsminister?

Svaret är ganska enkelt om man slutar att förlita sig på män i kostym som enbart är en syndabock. Pengarna styr, oavsett om det är i Mellanöstern el i Europa. Den som har makten över landets ekonomi har även den tyngsta rösten bakom stängda dörrar.

Varje land har sin finansfamilj el personer. Sverige har tex Bonnier, Wallenberg, Stenbeck, Hjörne m.m. Detta är affärsmän med många ägandedel i väldigt många företag. 40-50% av företagen på börsen är Wallenberg företag, men Wallenberg har även banker under sin hand. Då kanske ni förstår vilken makt vi pratar om. Deras intressen ligger enbart i att expandera och vinstmaximera.

Alltså de hjälps åt tillsammans med sin makt och genom ett globalt sammarbete med utländska familjer/personer av samma kaliber. Genom deras media, genom företagen, olika styrelser, svenskt näringsliv och banker, så kan de enkelt forma opinionen och ländernas struktur efter det som gynnar deras intressen.

Tex om de har ägandedel i läkemedelsbranschen, så kan de genom media hetsa fram ett nytt vaccin, där man sprider panik med div påhittade sjukdomar.

Tex om finanseliten i USA vill plundra ett land i Mellanöstern så kan den svenska finanseliten sätta igång hetsen på svensk mark mot landet i fråga.

Tex om man vill dra hit billig arbetarklass från tredje världen till sina företag. Så formar man om all media till flykting-vänliga och sätter fokus på att anställa mörkt.

Dessa familjer har enorma tillgångar och makt över oljeindustrin, diamantindustrin, läkemedelsindustrin, media, Genmodifierad mat, krigsindustrin osv. Därför hjälps de alltid åt. Därför speglar ofta Sveriges intressen, USAs och övriga imperialistländers intressen.

Så ni förstår att genom Wallenbergs inflytande så gör Sverige vapenaffärer med isis gudmoder Saudi. Sverige beväpnar isis, sen blir man frustrerad över flyktingströmmarna.

” Familjen Wallenbergs önskan att ”mjuka upp” restriktionerna kring Sveriges vapenhandel med Saudiarabien är orsak till att statsminister Stefan Löfven nu gör ett officiellt besök i landet. Det uppger källor i regeringskansliet för Expressen. Försvarskoncernen Saabs styrelseordförande Marcus Wallenberg kommer också att delta i besöket. Enligt tidningen har resan förberetts i flera månader. Inom regeringen finns ett starkt motstånd till att fördjupa Sveriges relation med Saudiarabien. Därför visste de flesta ministrarna ingenting så sent som i onsdags.

Bland annat ska vice statsminister Isabella Lövin (MP) ha hållits ovetande, enligt Expressen:�– Det är en så pass känslig resa att knappt något statsråd varit ’inne i loopen’, uppger en uppgiftslämnare på regeringskansliet till tidningen.”

http://omni.se/kallor-wallenbergs-vilja-skal-till-resan/a/2AV3G

—————————————–

”Sweden’s unethical – and unlawful ­­– arms deals with ‘ISIS-backing’ Saudis.

Prime Minister of Sweden Stefan Löfven, and with him the Swedish arms-dealer magnate Jacob Wallenberg, are travelling to Saudi Arabia for an official visit.”

Sweden’s unethical – and unlawful ­­– arms deals with ‘ISIS-backing’ Saudis

Annonser