Sveriges absoluta favvo ”Bonnier-bl***e” sitter återigen i tv-rutan, skryter om det han kallar för ”karriär”, smutskastar Sd, beklagar sig över rasism och drar helt överdramatiska exempel för att skapa chänzlor, han vet att svenskar älskar chänzlor. Här säger han att om man hänger ut någon online så är det inte långt kvar till att man hänger folk offentligt i rep?, där han kopplar näthat till Sd, huh?!

Konstigt, jag som av egen erfarenhet och även många andras erfarenheter, så är det özz lag som står för den värsta formen av uthängning och nät/propaganda hat.

Inte heller ser vi özz en enda gång beklaga sig över alla våldtäkter på ”zvennehururna” de senaste åren. Inte ett pip om den brutala brottsvåg som framförallt har riktat in sig på oskyldiga etniska svenskar.

Men özz vill gärna fortsätta att jaga spöket ”rasism”. Det är nämligen det spöket som minsann har givit özz en karriärs-boost utöver det vanliga. Tala maktelitens språk och du skall för evigt bli belönad. Säljer sin moral för lite rampljus.

Glöm inte bort att özz är en ultra-nationalist gällande hans kära Kurdistan och sin kärlek till sitt kurdiska folk. MEN han är rakt emot att svenskarna ska få ha samma rättigheter till att få älska sitt folk och att få värna om sitt land.

Jag undrar ibland, vart i livet jag hade kunnat vara om jag hoppade på ”Bonnier-bl***e” tåget? Jag menar de som vi ser idag likt özz osv, det är inga akademiker precis. ”Experter” och ”chändisar”.

—————-
Özz får rollen som hahahaaha ursäkta,
”Henrik den III”, måste bara tillägga detta. Hahaha!

Özz tror att han är talangfull, medan media och makteliten enbart använder honom för att normalisera bilden av ett icke svenskt Sverige genom att låta såna som özz minoritets-märka all svenskhistoria, kultur, film, teater osv. Normalisera normalisera, så att folket inte märker den sjuka övergången till en ny värld utan Sverige.

trailer: https://m.youtube.com/watch?v=XgGlm0X0RhQ

Annonser