http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=6537405

Nähä vilken överraskning.

”Mångkultur”= Att stapla människor på högar utan anpassning i svenska områden, utan krav på skyldigheter el ens hållbara konsekvenser.

Istället belönar man dem genom att öppna moskéer, mer bidrag, anpassa landet efter deras regler osv. Det har gått så långt att i Sverige så står burkan för en cool trend, en tidsfråga innan den kommer i olika härliga färger.

Tror ni att denna ”maffian” är något nytt? Nope, OBS även att idag bor det ca 2 milj invandrare in sweden, varav 5-8% av dessa är muslimer. Det låter ganska lite i ett land som Sverige, vilket bör betyda att svenskarna har en del att säga till om….. el inte:)

Lägg nu dessa ”minimala” siffror som en mall över allt som händer i Sverige idag och de sista fem åren. Om en så liten del kan höras och synas så mycket, föreställ er då om tio år ca med samma generösa och hjärndöda migrationspolitik…..

Åh boy kommer många av er att stå med byxorna nere inom en snar framtid. Kom ihåg att när den muslimska revolutionen tog över Iran mot deras vilja, så tog det ett par veckor innan landet stramades åt ordentligt. Folket vågade helt enkelt inget annat än att rätta in sig efter islams regler. Fråga kvinnor från Iran vad de tycker om landets kvinnosyn, fråga även bögar som än idag hängs pga att de är just bögar.

Men men, viva la ”mångkultur”. En illusion grundat på den vita medelklass mannens fantasi.

”I skrivelsen står det om personal och elever på utbildningen som känner sig rädda och utsatta för trakasserier eller hot på grund av hur de valt att leva sina liv. I texten framgår också rektorns bild av vilka som står bakom hoten och trakasserierna:

Jag upplever det som att det finns en stark grupp muslimer, man kan kalla dem för muslimsk maffia, i Hedemora. De är hotfulla och trakasserande mot personer som anpassar sig till livet i Sverige…”

Annonser