http://topdocumentaryfilms.com/banaz-love-story/

Jag rek alla att se denna dokumentären från 2012. En dokumentär om hedersmord, ignorans och ett spill av ännu ett människoliv i ”antirasismens” och feghetens tecken, som hade kunnat förhindras.

Se vart fegheten att inte våga konfrontera destruktiva kulturskillnader kan leda till. Hur man gång på gång vänder ryggen åt en tjej som var tydlig med vad som väntade henne.

Detta inträffade för inte så längesen, i England och i ett samhället där kvinnan trodde att hon var trygg. Tror ni att det är bättre idag?

Även om ”zvennehurur” är ett godkänt accepterat våldtäkts-kött i dagens vit-hatande samhälle. Så är det minst lika illa på hedersfronten i ”jämställda” och ”neutrala” zverige. Både för tjejerna från landet i fråga, men även för etniskt svenska tjejer som faller för killarna från destruktiva kulturer. Hederstänk och stam/klan-herarki fostras fram i raketfart idag, då zverige inte klarar av att integrera i den takt som män kommer hit. De skickas istället rakt ut i samhället med den destruktiva kvinnosynen. Deras kvinnosyn och tänk äter istället in sig i landets harmoniska samspel mellan kvinna och man.

Men vad mer att förvänta sig från ett land där ”feminismen” ställer sig bakom gärningsmännen, ett land där man offrar kvinnornas trygghet för rädslan att bli kallad för en ”rasist”.

Se den, den berör. Den borde visas i varje Fi-vänliga lokal.

Annonser