http://mobil.helagotland.se/opinioninsandare/nu-racker-det-med-allt-hat-13199199.aspx

Vilken jävla godhets-knarkande sörja. Är det någon som ens tar henne på allvar? Har vi inte lärt oss vid det här laget, att när vita välmående medelklass kvinnor vill tala migrationspolitik och samhällsproblem, så håller vi helt enkelt för öronen.

Varför tala om ämnen som man bor långt ifrån el tjänar på? Hur trovärdig är man om 90% av artikeln handlar om att skydda media, makteliten och att normalisera våldtäkter.

Om en våldtäkt per år skulle ha gjorts av en invandrare och där man hade generaliserat alla invandrare= rasism. Agree.

Om 9,5 av 10 våldtäkter på några år görs av invandrare från vissa grupper el länder, där folket kräver statistisk på etnicitet för att kunna lokalisera problemet= INGEN JÄVLA RASISM, SUNT FÖRNUFT!! Försök inte ens att godhets-knarka sönder detta argument. Jag vet inte hur många timmar som jag och andra har lagt på att fördjupa oss i de flesta fallen av våldtäkter.

Resultatet är glasklart, 9,5 av 10 våldtäkter görs av män från ”zvennehura” kulturer. Tack vare att Sverige har tagit sig vatten över huvudet gällande importen av män, utan att kunna integrera pga noll resurser och noll struktur. Så har man nu överfört ”zvennehura” mentaliteten över hela landet. Detta hade Sverige problem med redan på 90-talet, ni kan ju bara föreställa er hur det ser ut idag runt om i landet.

”Vad sägs om att tagga ner, bortse från orsaker, hudfärg, religion och konstatera att brotten är lika vidriga oavsett vem som begår dem?

En rasistisk mobb kallar sig medborgargarde och hetsar mot advokater, poliser och journalister. Att titta in i deras värld är som att besöka ett parallellt universum.

Här finns så mycket hat och bara en promille av engagemanget berör själva brottet och brottsoffret, det över allt dominerande är hatet och rasismen.

Här finns en övertygelse om att medier, polis och rättsväsende är korrumperade för att skydda brottslingar med invandrarbakgrund.

Med vilket syfte? Högst oklart.

Det är overkligt och obegripligt. Här finns inte tillstymmelse till tillit till uppgifter som hämtas från officiella källor eller traditionella medier. Däremot kan en lögn spridas vidare som sanning utan att nån efterlyser var uppgiften är hämtad.

Som att antalet våldtäkter på Gotland har ökat drastiskt det senaste året och att det beror på flyktingströmmen. Att det inte är sant spelar ingen roll så länge det bekräftar den rasistiska tesen.

Att de fem som är misstänkta för våldtäkt fortfarande är just det och inte friade är en annan sakuppgift som har svårt att få fäste. Att det inte fanns grund att häkta dem betyder inte att de är friade.

Istället för att ta reda på fakta hotar och hetsar man mot medier och rättsväsendet så att polisen tvingas använda sina resurser för att skydda våldsverkarna. Detta kallar man att visa sitt stöd för den utsatta kvinnan. Och i går anslöt sig en handfull vilsna nazister som vädrade morgonluft.

Nu räcker det. Det räcker nu.”

Annonser