http://www.svt.se/kultur/medier/de-nomineras-till-stora-journalistpriset

Kan någon åka förbi Rosengård, köpa en kalashnikov(extztra priz) och sen skjuta mig…

Det var min första känsla när jag fick läsa om detta skämtet till rubrik. För det första finns det inget som heter ”journalist” i mainstream Sverige. Möjligtvis Janne Josefsson, men även han trippar som katten kring het gröt. För mig är titeln journalist ett mycket värdefullt ord. Jag menar personer(journalister) runt om i världen offrar sina liv dagligen för att förmedla sanningen till oss. De fängslas för att de vågar gå emot sina regeringar, de lever i en daglig skräck för att avslöjas och de använder krypterade tjänster likt ”Tor” för att skicka vidare värdefull info till andra journalister.

Sanna Hill är för mig en journalist, 25 år gammal!!! 25 år!! och har länge rest runt om i världen på platser som många inte ens vågar resa i närheten av. Isis fästen, olika gerillor, krigszoner, situationen i Sydafrika gällande vita minoriteter osv. Detta gör hon dagligen i stort sett, för att genom tidningen Nya Tider(ej fria tider) förmedla sanningen till oss. Samma sanning som mainstream media likt Bonnier dagligen försöker att dölja och spotta på.

Mainstream ”Journalist” el repeterare som jag väljer att kalla dem är för mig lögnare och hycklare. De sitter i sitt varma mysiga kontor med sin gratis frukost och fruktkorg, framför datorn hållandes i en ”Pride” färgad mugg och iförda i sina söta märkes inneskor. Där sitter de från 07-16 kopierar och klistrar in det de kallar för ”nyheter”, men som egentligen är partisk propaganda kopierad från andra globala mainstream nyheter där privata intressen har en nyckelroll i budskapet.

Man behöver inte ens gå på någon fancy utbildning heller för att bli klassad som ”journalist” i zverige. Det räcker med att man talar det rätta språket och dyker upp lite då och då i media som en självutnämnd ”expert”. Vill man gå en snabb genväg så måste man vara en invandrare som vikt sig för Bonniers propaganda, en så kallad ”Bonnier-bla**e”. Det betyder att du ALDRIG någonsin riktar pekpinnen på minoriter, skydda allt brun till varje pris. Skyll på Sd och skyll alltid på rasism. Dessutom måste du förstärka det media förmedlar genom att agera alibi åt lögnerna.

Om ”Bonnier-bla**arna” sköter sig som de ska, så belönas de givetvis. Det gäller att göda deras narcissistiska ego. Få dem att känna sig betydelsefulla och i centrum. Att de är eftertraktade profeter. På så sätt så inspirerar de övriga minoriteter ute i samhället till att alltid jaga ”rasism” och att alltid beskylla Sverige för sina egna misslyckanden.

Döp om detta priset till ”Stora BB priset” alt ”Stora hycklar priset” el ”Stora narcissist priset”. Det värsta är att de på bilden tror att de gör någonting bra.

Annonser