IMG_4817.JPG

Nmr(nordiska motståndsrörelsen” är även dem med svenskar. Vem tror ni kommer att stå bakom er om detta bryter ut till ett inbördeskrigs liknande scenario el om svenskarna hamnar i en situation likt Sydafrika? Jo svenskar. Så sluta upp med att dela upp er likt en tårta.

Wow de råkar gilla hitler, big deal. Hur många Sd el moderater el sossar gillar inte Obama, Busch, Blair, stalin osv. De alla mördade fler och mördade snyggare än hitler.

Sluta fixera er vid petitesser runt om. Ni ska mötas vid en punkt, Sveriges räddning. Därefter må bästa sannings-talare och övertygare vinna folkets röst. Man behöver inte ha identiska åsikter om allt.

Men till dess så håll ihop. Dessutom var Nmr de ENDA som sökte upp och konfronterade gärningsmännen på Gotland. Har någon annan gjort något liknande inom de övriga korrupta partierna?

Ni vill ta avstånd för att framstå som något bättre, ni vill svartmåla för att framstå som mer trovärdiga, men det enda som ni egentligen gör är att hålla folket ifrån varandra. Ni bidrar till det samhällsklimatet idag som har gjort det till en total tabu att ens värna om svenskar och Sverige. Ni är det största problemet med att Sverige sjunker.

Jag tar avstånd från att ta avstånd, varesig om du gillar stalin, hitler el backstreet boys, så länge ni älskar Sverige och värnar om Sverige så welcome a board:)

Det är den ENDA punkten att mötas på, minsta gemensamma nämnare som gäller nu om vi ska hinna. Som en vis kvinna sa till mig en gång i tiden när jag med var hjärntvättad av åsikts-propagandan. Där jag hatade Sd, gick med ett inprogrammerat hat mot vita och kände mig som ett förtryckt ”offer” som krävde VIP behandling genom livet pga min hudfärg.

Det är så vi fostras, hålla oss ifrån varandra och dömmer ut varandra. Glöm inte bort att våra hemländer rasade för att folket tog avstånd ifrån varandra pga politiska och religiösa skillnader. Den ena gruppen trodde att de var lite bättre och godare än den andra.

Lär er av våra misstag. HÅLL IHOP!

Annonser