IMG_4493.JPG

Är det bara jag el känns det som att tiden går mycket snabbare i tider av ”kaos”?

Så mycket energi och så mycket tid som det läggs på att läsa, reagera, frustrera, dela och grubbla vidare. Men även att man tänker i mer negativa banor inför samhällsutvecklingen, så man kan inte slappna av riktigt. Istället går man på helspänn och analyserar allt som är åt skogen ute i samhället.

Ja, jag vet att jag borde tänka mer glädje, kanelbullar och handcremé. Men tyvärr är det ganska svårt att återgå till sovande inställning när man väl har fått smygkika över psykos-dimman. Dit landet är på väg idag.

Tiden liksom blåser förbi. Det måste vara värre som förälder där tiden slukas upp av oro för barnen. Förr i tiden så tjatade föräldrar på sina barn att gå ut och leka, idag kan de knappt bärga sig tills barnen är hemma och stannar hemma.

Vilket betyder att genom stressen i kroppen så påverkas även vårt immunförsvar, den psykiska hälsan och hur vi åldras i utseendet. Så kampen är inte enbart utåt, där sker en enorm kamp inåt på varje enskild individ, som lever i vansinnet. Ju närmre faran man bor, desto större marginaler på konsekvenserna mentalt.

Detta påverkar förmodligen folkets energi och ork att ta itu med saker. Man ger mentalt upp och sväljer förändringen för att slippa engagera sig, det är liksom ändå redan kört..

Annonser