http://www.svt.se/nyheter/inrikes/janne-josefsson-ska-inte-sd-fa-debattera-i-svt-langre

Vi tar en snabb genomgång då jag verkligen är spyfärdig på människor likt Jan Helin.

🔸Jan Helin säger att vi inte ska tillåta ”nazister”/”extremister” att ha rätten till att få yttra sig. Då de ej respekterar allas lika värde. Denna vita överklass clown som bor på områden där det enda utländska han kommer i kontakt med är hummus-receptet som sitter fast på hans kylskåp. Är det någon som inte ska få yttra sig om människors lika värde och flyktingpolitik så är det denna clownen och alla hans vita välmående segregerade anhängare.

🔸Likt en orm försöker Jan att slingra sig från det han sa på mötet, genom att försöka använda wordfeud ord likt ”etnopluralism”. Både Janne och reporten vittnar om vad Jan egentligen tycker bakom ridån. Ingen av oss är i chocktillstånd då Jan tidigare har jobbat på Aftonbladet.

🔸Jag har gjort det som många hycklade godhets-knarkare aldrig har tagit sig tiden till att göra. Jag har läst och läser Nya tider, jag har träffat både Sanna Hill och Vavrá, ”extremister”? Absolut inte, långt ifrån. Det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde med Sanna och Vavrá var intressant att lyssna på. Han har dessutom blivit brutalt påhoppad av vänsterns-zombies på väg till sin bil. Ni vet de riktiga extremisterna som får både yttrandefrihets+ paketet och dessutom får fina meningslösa jobb.

🔸Det enda som Janne gjorde fel var att berömma och smeka Jan Helins ego. Det finns absolut inget bra som Jan har gjort el bidragit med till Sveriges utveckling. En landsförrädare, en svensk-hatande överklass hycklare.

🔸Jannes raka höger, ”Du kommer från en tidning som för opinionsbildning”. Japp så sant som det är sagt. Från ett propaganda avlopp till ett annat. Om jag jobbar på en fabrik som viker kartonger på ett snabbt men inte så hållbart sätt, men senare börjar jobba på en ny fabrik där man viker kartonger på samma sätt, kommer min personliga utveckling att gå framåt? Nej, den förblir samma, då det är exakt vad jag är bra på.

🔸Jan Helin säger att hans lag bör sätta mer tyngd på att ta fram mer fakta och göra mer research… Ursäkta, Hahahahaha. Nähä, det menar du inte? Era nyhetssidor liknar privata bloggar, era skribenter skriver som bittra tonåringar, era ”journalister” sitter och kopierar klistrar in färdiga lögner. Så ja, bra Jan, 1 rätt under hela din karriär som nyttig-idiot teamleader.

🔸Sista stycket, Janne säger till Jan ”Du begär inte av mig el Nike att vi som programledare ska säga att SD är ett fascistiskt parti? JO Janne det är precis det Jan och hans hantlangare vill. De vill att alla i Sverige ska tycka som det ”goda” folket. Det är exakt det klimatet som Jan vill skapa idag. Att frysa ut och trycka ner alla som tänker självständigt utan hans propaganda kanaler som kompass. De verkliga facisterna är och förblir Jans gäng.

🔸Jannes totala knock out smäll, ”Public service är något helt annat än en privatägd tidning”. Japp budskapet är helt korrekt och där satte han Jans stora hycklande käft i baklås. MEN public service tjänar inte folket överhuvudtaget. Det är mer en förlängd arm av den privatägda skräpmedian. Det förklarar även varför så många femi-narcissister, invandrare och vänster folk får anställning där. Men även att deras nyheter och program speglar Bonniers skräp punkt och pricka. Public Service togs över av Svensk Näringsliv Arbetsgivarorganisation vilket är korruption. En statlig kanal ska ha en oberoende arbetsgivarorganisation eftersom de numera indirekt kan styra utbudet och vi betalar. Svensk näringslivs styrelse: http://www.svensktnaringsliv.se/om_oss/ledamoter/, Wallenberg, case closed.

Sammanfattning: Jan Helin och hans hantlangare vet att deras tid snart är kommen. Därför spelar de nu ut alla sina sista kort samtidigt. Kan du inte vinna folkets stöd rättvist så klipp spelplanen i mitten och håll makten borta ifrån folket.

Annonser