http://www.gp.se/experternas-fina-gest-ror-19-mil-för-flyktingbarn-1.3832788

Den sanna defintionen av ordet ”godhets-knarkare”.

Människor som lever myspys liv, med myspys jobb och myspys löner vill att landet ska se hur goda de faktiskt är. Att de minsann gör sin plikt för medmänskligheten.

Det får så klart inte kosta och definitivt inte pågå under deras egna tak el i trädgården. Helst så långt ifrån verkligheten som möjligt. Slippa se det el röra vid det. Men man vill hemskt gärna få surfa på det el använda ”medmänskligheten” för egen vinning.

”Experterna”(hahaha älskar den titeln) har beslutat sig för att, *hör och häpna* PADDLA 19 mil för flykting”barnen”!! Hahaha att vi inte tänkte på den briljanta lösningen. Om vi alla paddlar samtidigt så kanske vi kan lyckas att lösa alla världsproblemen.

Gå inte på detta falskspel. De två på bilden skiter fullständigt i flyktingarna, det gäller alla godhets-knarkare. Varesig om det handlar om att paddla, springa, t-shirtar med myspys tryck, myspys galor, el en flaska vatten. Detta handlar om att göda sitt ego, visa världen att man är en super-god människa. En narcissistisk skada som formas i takt med det ytliga konsumtionssamhället som vi lever i idag.

De gnäller på ”nazism”, men själva surfar på människors lidande och använder den som en karriärs-genväg. Något som för mig är tio ggr äckligare än vad spöket ”nazism/rasism” någonsin kommer att bli.

Detta smutsiga beteende göder verklig rasism, de signalerar ut till hela världen att Sverige är ett paradis, där allt är gratiz. När människor väl hamnar på havsbotten, el när motsättningar i samhället formas då landet inte hinner med integrationen, ja inte står dessa hycklande godhets-knarkare med sitt colgate leende och tar sitt ansvar. Bomben landar på alla andra istället.

ps: Nu tänkte jag doppa min penis i strössel och hoppas på världsfred.

Annonser