Visst är det märkligt hur alla dessa ”godhets-knarkare” tycks vara samma personer som tjänar på den accepterade formen av människohandlen? Är det inte för sitt ego så är det för sitt konto.

Dessa personer har inga problem att peka på alla andra och gapa ”rasist”, inte heller har de något emot att kräva besparningarna på tex pensioner för att kunna göda människohandeln som gynnar deras intressen.

Försöker någon att påpeka deras hycklande bedrägeri, så är de snabba med att kalla personer för ”brun råtta från rännstenen”.*Hanif*

Dessa godhets-knarkare saknar all form av moral. Makteliten har köpt ut deras moral med det systemet som man har satt i spel idag. Där alla som förespråkar människohandel och svensk-fientlighet får en del av kakan. Det är inte invandrare el flyktingar som förstör Sverige. Det är dessa landsförrädare som har sålt ut sitt land och sitt folk till priset av girighet. De gröper ur landet från insidan och försvagar landets grundstruktur, därefter ger man makten till minoriteter som ger den kommande nådastöten åt nationalstaten Sverige.

”Advokatbyrån Thomas Bodström AB har också varit framgångsrik inom denna del av sin verksamhet med 1 360 828,67 kr i kostnadsersättningar från verket till och med augusti i år. Det är samme Thomas Bodström som i en debatt med chefredaktören Widar Andersson i SVT häromdagen sågade regeringens åtstramade asylpolitik. En gäst som SVT borde ha betraktat som jävig i frågan.”

Asylmålen – en guldgruva för advokater

Annonser