http://www.gp.se/nyheter/debatt/ta-debatten-eller-avstå-från-bokmässan-1.3827564

Godhets-knarkar svensk media tycks inte förstå att tack vare deras konstanta tjat om ”nazism” på allt som andas fel luft, så har nu Nya tider slagit ner som en atombomb i Sverige. Den enda tidningen som vågar skriva om tabubelagda ämnen utan att luta för mycket åt något håll. Sanna Hill, Vavrá och resten av deras medarbetare ska ha en eloge för att ha stått emot en storm som snart tycks kännas mer som en fis.

Svensk media sjunker så snabbt nu, de greppar efter halmstrån och använder numera kändisar och annat viktlöst trams för att agera experter i tv. De fixar inte en diskussion utan personangrepp el block. Hur många ggr har vi inte bjudit upp till debatt? Jag dreglar dagligen efter att få möta Bonniers mörka minoritets armé i en debatt. Men icke sa nicke, istället blir man stämplad som ”nazist, rasist, florist, basist, pianist, foliehatt el antisemit”.

Vet ni varför det är så? Tillåt pappa Bechir att förklara min teori. Dessa godhets-knarkare har inte kommit fram till sina åsikter genom logiskt tänk el förnuftiga slutsatser grundade på fakta. Oh nej, deras åsikter är ren programmerad hjärntvätt, ytliga åsikter utan vikt. Åsikter knutna till trender och bekräftelse. Godhets-narcissister som enbart värnar om sitt ego. Det har aldrig handlat om medmänsklighet el rättvisa. Det handlar om ren och skär bekräftelsesökande. Därför har de ingen vikt i sina åsikter, de alla låter som ett eko av mainstream rubriker. Lögnare, hycklare och demokratifientliga individer.

”Inför att Nya Tider erhöll statligt presstöd har tidningen granskats av Kent Asp, professor i journalistik, som fann att tidningen motsvarade kraven på reguljär och aktuell allmän nyhetsförmedling eller allmänpolitisk opinionsbildning. Vi har heller aldrig blivit fällda eller ens åtalade för hets mot folkgrupp eller liknande, av den enkla anledningen att det inte finns något rasistiskt i tidningen.

Man behöver inte gilla eller hålla med om allt som står att läsa i en tidning, men man bör åtminstone ha läst ett nummer av den innan man säger att den och dess medarbetare minsann är det eller detta.”

Annonser