http://www.gp.se/ledare/expo-på-villovägar-1.3500994

Det är ingen inom dessa hjärndöda demokrati-fientliga organisationer som tycks fråga sig VARFÖR finns ”rasism” och ”nazism”?

Vaknar människor upp en morgon, äter sina flingor och bestämmer sig för att ”hmm idag känner jag för att bli en nazist!!!”?

Nej så klart inte. Att människor söker sig till ”rasist” partier likt Sd el motståndsrörelser likt NMR, el även bestämmer sig för att läsa alternativ media. Oavsett, så är det en konsekvens av en hycklande människofientlig politik som har drivits fram idag.

Newtons third law: For every action there is an equal opposite REaction.

Det betyder att genom att man kör över majoritets-befolkningen, i detta fallet svenskarna så kommer de att med tiden nå sin tolerans-gräns. Även om svenskarna är lite passiva pga div orsaker så har även de sin gräns.

När landet har förvandlats till minoriteternas paradis, där politiker, media och det finare folket har bestämt sig för att sätta svenskarna i skuggan, där vit hudfärg har förvandlas till ondska, vart ska då människorna vända sig?

När ingen vill lyssna el bry sig pga att man är en ”privligerad” majoritet, hur ska man då kunna göra skillnad?

Om man blundar när svenskar far illa men sätter igång sin selektiva ”antirasist” gen så fort någon minoritet inte får som de vill. Hur ska då folket kunna känna sig trygga?

Hmm Tadaa man söker så klart alternativa vägval. Man formar nya partier där människor kan få sin röst hörd, man läser alternativ media för att få en bättre helhetsbild av verkligheten, man formar medborgargarde för att hjälpa varandra osv. Inget märkvärdigt alls faktiskt om man nu tänker efter.

Expo, researchgruppen och deras selektiva ”antirasist” anhängare är den sanna grunden till att ”rasism” och dylikt ens existerar och växer lavinartat. Genom att bete sig som fascister och åsikts-diktatorer så skapar de själva spöket de jagar. De behöver ”rasism”, hela deras identitet, status och levebröd är beroende av den. Utan ”rasism” så faller hela deras hjälte-fasad och identitet, de blir vad de egentligen är ihåliga tomma skal.

Det expo glömmer är att förutom att skapa och göda ”rasism”, så gör de alla som drabbas av verklig rasism en enorm otjänst. De har missbrukat dessa stämplar så pass mycket att snart reagerar ingen på det, när det väl dyker upp på riktigt.

De som står i fronten av expo och deras tåg av nyttiga idioter är givetvis medelklass folk som inte själva har öppnat sina hem el aktivt bidragit till en bättre värld. De bor inte i närheten av det som de konstant försöker att pracka på andra. De är karriärsmänniskor, godhets-narcissister, likt många andra i dagens bekräftelse-samhälle.

Alternativt består följe-tåget av snyftande offer minoriteter som gjort sin hudfärg till ett cv och VIP biljett. De med är beroende av att ”rasism” hålls vid liv. För skulle ”rasism” få kraft så innebär det att räkmacke-livet är slut för cry me a river minoriteter.

Expo och researchgruppens tid är snart över. Trovärdigheten är på botten och vi är många från alla färger som väntar på att de ska få sitt välförtjänta straff.

För just nu låter de som en sönder-repad skiva fast i ett spår.

 

Annonser