HAHAHAHA, fy fan vad pinsam arnstad är. Man vill bara gå fram och skaka om honom samtidigt som man skriker ”VAKNA UPP UR DIN JÄVLA PSYKOS!!”. Hur fan kan denna mannen ens få komma till tals i media?

Både han och kvinnan som pikar Vavra i programmet är det perfekta exemplet på vilka ”antirasisterna” är. Medelklass vita män och kvinnor som vill leka frihetskämpar, fast på avstånd.

Är det någon som uppmuntrar ”nazism” och jude/svenne/muslim hat så är det Arnstads gäng. Deras hycklande godhets-knarkande har skapat enorma motsättningar i samhället.

Jag tror på fullaste allvar att ingen av dessa står för någonting egentligen, deras åsikt har blivit deras identitet och väg till framgång. De kan aldrig byta åsikt för då riskerar de att trilla ner från narcissist stegen. Denna typ av människor följer trenden, idag är ”antirasism” en trend som kan göra dig känd. När trenden byts ut som kommer även deras åsikter att bytas ut. De måste hålla ”rasism/nazism” facklan tänd, oavsett om det är grundat på lögner och idiotiska slutsatser.

Måste dock berömma Vávra Suk för sin fenomenala insats. Han fick med det mesta på kort tid. Älskar hans leende i rond 2 hahaha. Jag själv satt med samma leende efter arnstads ”30-tals” psykos. Vavra totallt knockade hela intervjun samt Bonniers favvo vovve DN.

Jag hade kunnat ge mitt lillfinger för att få möta Arnstad och hans gäng i en debatt. Det finns så mycket att säga och så mycket att skratta åt. Nåja Vavra gjorde det galant:)

Annonser