De sista veckorna har verkligen varit högsta växeln inför krossandet av nationalstaten Sverige. Där man har satt stor tyngd på minoriteter, ”antirasister”, pride och islam. Dessa fyra används idag som ett verktyg i de flesta europeiska länderna där korruption har övertaget. Ett verktyg som sakta raderar ut nationernas och befolkningens identitet. Man normaliserar och subtilt vänjer folket vid att ”så har det alltid varit” propagandan. Samtidigt som man ger fritt spelrum åt verktygen som fungerar som nyttiga idioter. Man byter helt enkelt ut landet mitt framför ögonen på folket, i tron om att man kämpar för något bra, när sanningen är att man gräver sin egen grav och sina barns gravar.

I samma veva kväver man majoritetsbefolkningen(de förnuftiga), där all fokus från Säpo och övriga myndigheter läggs på att bevaka alla Sverige-vänliga rörelser el personer. Folket får absolut inte komma i närheten av något sorts potentiellt motstånd.

Med denna taktiken så kommer verktygen att förändra landets struktur, samspel och värderingar. Nu görs det inte i skuggan mer, utan det sker helt öppet. Föraktet mot Sverige och svenskarna har nått höjder som vi aldrig någonsin tidigare har skådat.

Attacken mot Europa är synkad, där man vill bryta ner ländernas enighet för att skapa ett nytt kommunistiskt totalitärt styre i Europa. Det förklarar även varför man är så angelägen om att hålla länderna fastkedjade i EU, redan där har processen satts igång. EU tar redan bort makten från länderna och dess regeringar. One ring to rule them all. Sveriges undergång började effektivt efter medlemskapet i EU.

Tänk nu på att denna förändringen som vi upplever och ser idag har skett på loppet av ett par år. Den känns och den påverkar. Kan ni då föreställa er hur Europa kommer att se ut om ca 10 år?

Muslimer och övriga minoritetsgrupper ink godhet-knarkarna kommer inte att lyssna, då den agendan som bedrivs idag gynnar dem, for now i vartfall. De tittar inte på det långsiktigt och brett, de förstår inte att alla kommer att förlora på det i slutändan.

Det är inte så komplicerat att förstå egentligen. För att kunna bygga upp en totalitär regim så måste man först krossa den rådande friheten och tänkandet. De länder som man importerar män ifrån är länder som är vana vid ett diktatur klimat och som är vana vid låga löner och kassa arbetsvillkor. Resten kan ni nog lista ut på egen hand varthän detta kommer att sluta.

Europa håller på att förvandlas till ett gigantiskt företagskomplex, ett arbetsläger där män i kostym har en sak i fokus, nämligen vinstmaximering och kontroll. Där storföretagen och bankerna har makten över folket.

Annonser