https://www.rt.com/news/359686-un-security-urgent-meeting/

Inte alls bra att USA bombade den syriska armén. Det betyder att de banar vägen för isis och samtidigt hetsar igång ett nytt världskrig. Ryssland och Kina kan mycket väl svara på detta för att inte tappa ansiktet el för att de har många gemensamma intressen med Syrien.

Sverige kommer inte undan som ”neutrala” denna gången. Man valde att hoppa i säng med Nato för att leka krigsmakt. Landet som inte ens klarar av att vara en humanitär stormakt, som befolkningen trodde att de kunde.

Man kan faktiskt säga att Sverige står på tröskeln av antingen ett världskrig el ett inbördeskrig.

Man känner sig som bandet på Titanic, fortsätter att upplysa medan fartyget sjunker.


Min vän Peter Yahnon från Syrien delar mes sig av sina tankar ang samma ämne:

”Gårdagens fega attack mot den syriska armén fyllde två funktioner:

1) Att fria de amerikanska agenter och soldater som hjälpte ISIS. Amerikanska agenter och ISIS var omringade och hade ingen chans att fly på ett säkert sätt om den syriska armén hade inledd ett anfall. Därför fick US Air Force uppgift bomba syriska arméns postering så att agenterna kunde fly. Att ertappa amerikanska agenter som befunnit sig tillsammans med ISIS hade varit mer förödande än att tvingas be om ursäkt för ”misstaget”.

2) Ryssland har febrilt jobbat för ett samarbete och utbyte av intel med den amerikanska regimen i kampen mot ISIS. Under ett års tid har USA kommit med ursäkter för att inte dela intel och samorda kampen mot ISIS. När ursäkterna var slut kunde USA inget annat än att gå med på att samarbeta med Ryssland. Samarbetet och utbyte av intel skulle ha påbörjats på tisdag. Men tack vare de diplomatiska oroligheterna som gårdagens förrädiska attack nu har skapat så kommer denna överenskommelse med stor sannolikhet att senareläggas eller helt rivas.

Dessa är anledningarna till gårdagens attack.”

Annonser