http://www.sydsvenskan.se/2016-09-15/dodshotades-av-barn-med-pistol-pa-kyrkogarden

Fruktansvärt, hur dessa gamla människor som en gång var med och byggde upp detta landet ska nu behöva bli offer för vad hycklande män i kostym har åstadkommit genom att driva fram en vansinnes migrationspolitik. De sitter på avstånd i en trygg välmående miljö, långt ifrån det de så kärt förespråkar. Där sitter de och bestämmer hur vi ska leva våra liv och vad vi ska leva med.

Dessa hycklande godhets-knarkare försöker sälja idén om en bubbelgum värld där alla kramas och äter våfflor tillsammans under en regnbåge. Hur de staplar människor på högar ute i det svenska samhället. Människor som kommer från världens mest primitiva länder och kulturer. Där synen på våld och kvinnor ligger på absolut botten. Helt utan varken struktur, resurser el någon form av hjälp till anpassning.

Man mixar människor med överlevnadsinstinkt som utgångspunkt för sina handlingar, med människor som levt i fred och som använder hjärtat som utgångspunkt för sina handlingar. Denna mixen är livsfarlig. Samhället får då istället djungel regler, där den starkaste och mest omoraliska överlever. Svenskarna kommer inte att ha en chans i världen om de inte drar i handbromsen snart.

Denna soppan har man valt att kalla för ”mångkultur”. Det låter ju så mysigt och zvenskarna älskar ju chänzlor, så mycket chänzlor. Men sanningen är att det har aldrig funnits någon ”mångkultur” och så som det ser ut idag lär vi aldrig få se denna fantasi-illusion.

”Mångkultur” betyder helt enkelt: Att en el flera kulturer slår ut en annan kultur med alla medel som går att använda, varesig om det är propaganda, våld el döden. Vi kan döpa om mångkultur till ett mer passande ordval, nämligen ”djungelkultur”.

Annonser