Behöver inte gå in på detaljer gällande SSU anti-vit propaganda. Då många skribenter redan lagt sin energi på det.

Vad har jag inte tjatat om i flera år nu? Om hur ”antirasism” ideologin är den största fascistiska ideologin som finns idag. Den sätter färg mot färg, den skapar ett spöke kallat ”rasism”, samtidigt som ”antirasisterna” göder verklig rasisim.

Speciellt den mot vita, den är så pass accepterad idag, att den är en del av vår vardag. ”Zvennehura” och ”zvennefitta” mentaliteter var redan ett problem på 90-talet. Idag har det fröet vuxit sig till en extrem nivå. Hatet och våldet mot vita är så etablerat i hjärntvätten, att till och med vita står och gapar ”döda vita”.

Att hata vita är något man subtilt programmerar in i folkets medvetande genom partisk kommunist media och litteratur i skolor. Därför känner många vita en sorts inbyggd kollektiv vit skuld till att vilja rädda hela världen. Samt att minoriteter aldrig kan ha el göra fel. Det är alltid den vita mannens fel.

Fortsätter denna agendan som makteliten spelar på att växa, så kommer vi snart att ha ett samhällsklimat likt USA, där vita kan misshandlas öppet utan någon form av empati. Några steg ytterligare, så kommer zverige att snart likna Sydafrika.

OBS: se SSU svaret. 😃🔫

Anmäl skiten!, markera!

Vill du också anmäla? Do@do.se

Annonser