http://www.svtplay.se/video/10194203/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-16-avsnitt-2

Ett mycket intressant program om Assange. Det visar återigen hur jävla korrupt och partiskt Sverige är. Hur de konstant springer USA i röven.

Man hyllar folkmördare likt Obama, Blair, Bildt m.m, för att partisk privatägd media har målat upp den här absurda bilden av att dessa män står på ”vår” sida, den goda, den som ”vinner”.

Men samtidigt så föraktar man visselblåsare likt Assange. Se bara på timingen, från den dagen han började avslöja USAs krigsbrott, så helt plötsligt enligt media förvandlades Assange till en våldtäktsman. Han skulle dömmas och han skulle skickas tillbaks till gissa…. USA! De vill straffa Assange och samtidigt signalera till andra att så här kan vi även göra mot er.

Så nu har man lyckats vinkla rampljuset från det Assange ville förmedla till att det ska handla om våldtäkt och USAs jakt på ”spionen”.

Hur kan man ens stämpla detta som en konspiration? Detta är nästan lika logiskt som när USAs elitstyrka mördade Bin laden och sen snabbt som fan, rullar honom i plastfolie och dumpar honom i havet. Inget lik, inga frågor.

Hur fan kan man ens köpa dessa film-manus historier? Skulle Sverige vara skonat från korruption menar ni? Sverige är inte ett dugg bättre än ett land i Mellanöstern. Den enda skillnaden här, är att män i kostym får det att se ut som att man gör något lagligt och bra.

Annonser