image.jpeg

Om jag fostrar ett barn från den dagen barnet kan uppfatta intryck och språk med budskapet att grön färg är en hatisk färg. Samt att hålla barnet isolerat med andra barn som fostrats till att grön färg=hat. Så kommer detta att bli barnets verklighet.

Personen har vid vuxen ålder redan bestämt sig för att grön färg är en hatisk färg, personen kommer att söka efter färgen överallt, även om det är en färg som inte ens liknar grön, så kommer personen utan att bry sig om fakta att triggas igång maniskt av att färgen påminner om grön.

Oavsett vem som än försöker övertyga personen med någon annan förklaring kommer att misslyckas, då en del av personens identitet är kopplat till att grön färg är en hatisk färg. Släpper de på åsikten så tappar de även en del av sig själva.

Precis så här är det med ämnen likt ”Sd” el ”alternativ media” osv, Trigger-ord helt enkelt. Dessa åsikter som majoriteten har idag, det är inte åsikter som man har kommit fram till genom logiska slutsatser, fördjupning el någon form av efterforskning. De som gapar dessa åsikter har i 9 av 10 fall varken läst alternativ media el ens prenumerat på tidningen i fråga. Samma retorik gäller ”Sd” tjatet. De har varken umgåtts el ens tagit sig tiden till att bemöta någon från Sd.

Dessa majoritets ”zombies” är därför mycket enkla att demolera i en debatt. Deras åsikter har ingen vikt likt frigolit. Åsikter styrda av trender och grupptryck. Därför är deras främsta vapen, block, lögner, personangrepp osv.

Med andra ord, de flesta åsikter i detta lemmeltågs landet är grundade på partisk hjärntvätt genom vänster-stöpta skolor och genom privatägd media. Därför låter åsikter i Sverige som ett eko av nyhetsrubriker och för det mesta identiska åsikter som skiftar mellan två val för att ge skenet av att människor lever i illusionen ”demokrati”.

Skulle man nu få för sig att börja tänka själv och dra egna förnuftiga slutsatser, så kommer alla åsikts-stämplar att hagla över personen tills han/hon har rättat in sig i ledet igen. Ord som ”rasism” ”konspiration” ser till att kväva yttrandefriheten. Det finns helt enkelt inget utrymme för självständigt tänkande.

Lägg därtill alla godhets-knarkar narcissist symptomer så får ni ett samhälle likt Sveriges. Tjejen på bildens främsta mål, var att få bekräftelse genom att minsann visa folket att hon stod upp mot färgen grön, påhejad av en annan person som avskyr färgen grön.

Annonser