image.jpeg

Den här bilden har cirkulerat flitigt genom privatägd media likt Bonnier och Schibsted, som har en totalitär ensamrätt på svenskarnas informationskanaler. De bestämmer vad som ska tänkas och tyckas. Därför tänker de flesta i Sverige enkelriktat, liknande åsikter om det mesta. Även om man skulle få för sig att börja tänka själv och dra egna slutsatser, så blir man stämplad med div munkavels-ord snabbare än man kan säga ordet demokrati baklänges. Du ska rätta in dig i lemmeltåget och agera nickedocka åt makteliten.
Därför skapades EU, FN och Nato, de stjäl successivt makten från länderna, nedmonterar motståndet och ser till att vända opinionen mot de länder som vägrar att underkasta sig. Demokrati=kommunism 2.0.

Bilden nedan spelar återigen på folkets känslor för att mjuka upp landets attityd gentemot ”mångkultur” för att med tiden krossa nationalstaterna och Europas enighet. Man använder samma manus som man gör mot våra hemländer. Vända folket mot varandra genom att sponsra div grupper och bomba ländernas enighet och motstånd. I väst räcker det att man använder media, ”mångkultur”, ”antirasism”, hat mot vita, radikal islam och övriga minoritets-grupper för att uppnå samma slutmål.

Nämligen att bryta ner världens länders självständighet/självförsörjande och göra dessa beroende av utländska finansiella intressen. Sverige kommer att hamna i fickan på personer som skiter fullständigt i landets bästa, business-män i kostym som enbart ser affärsmöjligheter.

När ni tittar på bilden så kom ihåg följande:

* Samma media som hetsade igång krigen, försöker nu att exploatera krigets offer för att forma folkets opinion.

* Bilden visar den klassiska propagandan ang flyktingar, massa barn med trasiga mjukisdjur i handen. Sätt detta i kontrast till hur verkligheten ser ut och börja sen räkna hur många av de som kommer som passar in i denna illusion. Vi vet att majoritet är ensamkommande män från Afghanistan och Afrika, där man ofta ljuger om sin ålder för att komma in som barn.

* De riktiga flyktingarna, tex barnet på bilden är kvar där nere pga att Sveriges godhets-narcissister driver fram en politik som är grundad på känslor och egoism, snarare än rationellt tänkande.

* Lär er att skilja på känslor och förnuft. Jag föddes i Syrien och jag har hela min släkt kvar där nere. Jag borde ju stå i fronten med tårar i ögonen och driva på medias lögner. Men det gör jag inte, jag ser på helheten. Ser på konsekvenserna och vilken lösning som ger bäst och mest rättvist resultat. För det man gör idag är inte i närheten av ordet ”hjälp”.

* Genom dessa bilder så attackerar man svenskarnas samvete och känslor. De som vägrar den misslyckande migrationspolitiken klassas idag som ”rasister”. Vilket gör att människor idag står helt paralyserade inför den accepterade formen av människohandel.

* Men även så väcker dessa bilderna ett förakt gentemot div länders ledare. Bilden ovan är från Syrien, så nästa gång väst bombar våra länder så kommer denna bilden att vara en del av tummen upp agendan.

* Bonnier är en finansfamilj, schibstedt ägs av internationella banker likt:

”Goldman Sachs & Co Equity, Security Client Segregation äger 3,7 % av aktierna (2012) och är fjärde största ägare. Därefter kommer bankerna The Bank Of New York Mellon (femte största ägare) med 3,5 %, JPMorgan Chase Bank, Nordea Treaty Account (sjätte största ägare) med 3,5 %, Deutsche Bank AG London (sjunde största ägare) med 2,6 %, State Street Bank and Trust Co (åttonde och nionde största ägare) med en post på 2,4 % och en på 2 %, JP Morgan Clearing Corp. (tionde största ägaren) med 1,8 %, Clearstream Banking S.A. (elfte största ägaren) med 1,4 %, JPMorgan Chase Bank (tolfte största ägaren) med 1,4 %, SHB Institutional Sales med 1,0 %, JPMorgan Chase Bank N.A. med 1,0 %, Skandinaviska Enskilda Banken med 0,9 %, Citibank NA London Branch med 0,8 %. De internationella bankerna äger lika mycket som Blommenholm Industrier AS som är den största ägaren med 26,1 % av aktierna.”

Detta är samma banker som går att finna inom både krigsindustrin och läkemedelsindustrin. Så nästa gång ni läser medias smörja så förstå att varje rubrik har sin egen agenda. ”Journalisterna” är enbart nyttiga idioter på väg uppåt, de skriver det som deras arbetsgivare kräver. Varken mer el mindre.

Det är därför inte så konstigt att Sverige alltid står sida vid sida med USA och Nato i precis allt.

Om jag hade haft en falafel-vagn och samtidigt ägandedel i media, så hade jag givetvis propagerat för min falafel genom min informationskanal. Svårare än så är det inte, och för er som använder ordet ”konspiration”, så för all del gräv i det INNAN ni stämplar.

Få kontroll över era känslor och köp inte medias propaganda. Svenskar är ett mycket godtroget och godhjärtat folk, media vet om detta. Bilden på en död pojke vid en strand satte igång hela soppan. Barn lider dagligen och har gjort det långt innan media gjorde det till en ”cool” trend att bry sig. Vill ni verkligen hjälpa dessa barn, så sätt igång er hjärna. Innan Europa förvandlas till det människor flyr ifrån.

Annonser