image

(Innan jag börjar med inlägget så vill jag klargöra en sak. Det är radikal islam jag avskyr, jag avskyr all form av extremism. Alla muslimer är givetvis inte ondska, det fattar till och med en fiskmås. Men varje religion i sin natur vill expandera och ta mark, även islam. Problemet är dock att med expansion så följer även arrogans och extremism med på köpet. Det betyder att såvida inte islam reformeras så kommer religionen aldrig att vika sig en endaste cm.)

Jag vet inte om många av er har lagt märke till en sak som sker i skuggan av allt som händer idag. Varje gång en incident inträffar som är kopplad till ”mångkulturen”, så driver myndigheter och media fram en sorts kollektiv normaliserad bestraffning på befolkningen och samhället.

Ta tex badhus-tafsandet, vips!, separata badtider för killar och tjejer.

Tafsandet i skolorna, vips!, separata tider på gymnastiken för killar och tjejer.

Våldtäkter kopplade till ”zvennehura” kvinnosyn, vips! kvinnor uppmanas att inte klä sig för lätt på arbetsplatser, kvinnor uppmanas till att börja träna självförsvar, röra sig efter vissa regler osv.

Kritik mot burkini och kvinnoförtryck, vips! man gör burkinin och slöjan till en symbol för kvinnans rätt och jämställdhet.

En man vägrar att ta en kvinna i handen, vips man gör det till ett samtal om rättigheter, trender och försöker jämföra det med en ”high five”.

Ser ni inte vad som håller på att hända?

Dessa regler och normaliseringar är som tagna direkt från våra hemländer. Samtidigt så sätter man kranen på högtryck från Mellanöstern. Man formar om landet i takt med att man successivt byter ut befolkningen, värderingarna och samhällsstrukturen. Som att smälta samman två metaller och gjuta fram en stark helhet.

Man anpassar landet till ett Mellanöstern-klimat. För varje övertramp som görs av utländska kulturer och religioner, så tillkommer en form av förändring ute i samhället som drabbar alla. Man märker det ofta i början, men med tiden så lägger ilskan sig och förändringen normaliseras.

Detta är en livsfarlig väg att gå. Med tiden så kommer framtidens generationer att växa upp utan något annat att jämföra med.
Det som vi tillåter idag, kommer att slå tillbaks imorgon. Det som idag chockar oss idag, kommer att kännas fullt normalt för era barn imorgon.

Stanna upp lite och tänk efter, se er omkring. Man borrar hål i båten medan vi bråkar om vem som ska styra den.

 

Annonser