http://www.dailymail.co.uk/news/article-3760598/Terrifying-new-ISIS-video-shows-British-boy-executing-prisoners-Syria.html#ixzz4IUmYW58u

Den bakåtvända integrationen i Europa går galant. Inte enbart anpassas Sverige till det folket flyr ifrån. Även det svenska språket och samspelet mellan människor har fått sig en rejäl smäll. Idag om man lyssnar på svenska ungdomar så låter det som en mindre utvecklad raptext. Där slangord och påhittade ord/meningar ersätter det genuina svenska språket. För varje kommande generation så kommer språket att förändras till något som någon idag aldrig hade förstått.

De självhatande vita européerna som tycks ha köpt hela idén om att de alla bär någon sorts kollektiv skuld för att hitler var vit, vänder nu sig till de mindre trevliga delarna av Mellanöstern kulturer och religioner.

Idag är det så hemskt att vara vit, att man tycks ha satt Europa i en sorts identitetskris där man skäms över vem man är. Detta leder till en oändlig jakt på att hitta en annan identitet. Vissa vill vara ”feminazister”, vissa vill vara katter, vissa joinar isis.

Annonser