image

Det accepterade hatet och kriget mot svenskarna forsätter. Vi programmeras tidigt genom Bonniers propaganda kanaler, genom media och litteratur i skolan till att sutbilt hata vita. Detta konstanta tjatetet om ”nazism” och ”rasism” har gjort så att majoriteten i Sverige omedvetet förknippar vita med ondska, som överlägsna divor som har allt och som tar från alla. Det förklarar mycket av den passivitet som syns idag när vita råkar ut för våld/våldtäkt. Inga galor, inga låtar, inget stöd från folket.

Men så fort en minoritet drabbas av någon form av orättvisa så blir svenskarna maniska och tror att hitler är på väg, att 30-talet är runt hörnet. Det behöver inte ens handla om kriminalitet, det räcker att en minoritet inte får sin vilja igenom så börjar tjatet om ”rasism”. Det liksom sitter i sinnet som ett virus på majoriteten som växer upp här. Inget idag innefattar svenskar el vita. Allt idag är selektivt. Hatbrott, rasism, demokrati, yttrandefrihet, feminism osv, allt är selektivt. Det gäller enbart oss med en brunare nyans.

Jag skulle kunna göra ett inlägg om hur mycket jag hatar vita, jag hade aldrig blivit blockad. Men säger jag ordet b-atte så blockas jag i veckor. Samma mönster ute i samhället. Detta subtila hatet ligger i luften som en tjock dimma.

Går man in på en mirnotets-grupp på Facebook så ser man hur de spottar på vita genom att använda uttryck som ”white tears= rätt åt er, white guilt= ni har skuldkänslor för er ondska osv”. Jag och några till gjorde ett besök i dessa grupper men blev blockad snabbare än blixten. De sa på fullaste allvar att att färgade inte kan vara rasister, bara vita kan det.

Faktiskt är den enda accepterade formen av riktig rasism, den mot vita. Den sitter så djupt att den idag är en del av vår vardag.

Det ultimata vapnet för att krossa Europa är att använda ”antirasism” och minoriteter som kommer att attackera majoritetsbefolkningen och nationen för att med tiden splittra länderna och göra dessa till en del av maktelitens pyramidspel, för att kunna plundra Europa.

Annonser