Kommer ni ihåg killen med Aspergers som blev nedslagen och fick sin moped sönderslagen av ett gäng ”vikingar”?mopeden var killens absoluta kärlek, hans liv blev totalt förkrossat av incidenten. Vi kontaktade pappan för att historien berörde oss djupt. Vi fick höra att pojken satt och grät och desperat försökte laga sin moped. Så vi tog saken i egna händer och begav oss ut på Facebook.

Jag och Agneta Kär drog igång en insamling för killen och fick ihop tillräckligt med pengar på några timmar för att han skulle få köpa en ny scooter. Pappan blev överlycklig och likaså hans son.

Tack alla för er insats och för att ni deltog i insamlingen. Den medmänskliga värmen bland oss är fortf inte utdöd. Den som har mer får helt enkelt försöka hjälpa den som har mindre. Detta är grundprincipen som jag växte upp med i Sverige. Detta är grunden till att samspelet i Sverige har varit bland världens bästa. Fortsätt att kämpa för Sverige och för det svenska folket.

❤️❤️❤️❤️

”Här kommer en bild så här på eftermiddagen med mig och en nöjd son 🙂 nu ska vi transportera ut mopeden till vår stuga som vi hyr i sommar 🙂. Tack till er alla som hjälpte min son som har Asperger och inte riktigt förstår än varför nån ville hjälpa honom med en ny moped 😉”

av Pappan:)

Annonser