Bokmässan förbjuder Nya Tider att komma

Vilket jävla skämt till ”yttrandefrihet”. Detta här är det ultimata beviset på att Sverige har en kommunistisk kedja runt sin hals. Hela samhället har idag drivits mot en ny form av ”bolsjevik leninism”, ännu en förpestad vänster ideologi.

Som helt enkelt går ut på att centrera makten till en styrande elit, frånta befolkningens rättigheter, införa total kontroll och bevakning. Manipulera yttrandefriheten till att enbart spy ut vänster propaganda. Bryta ner nationalstaterna, plundra folket, krossa religionerna, riva upp lagar och regler som håller samhället i balans, frånta folkets egendom, arbetarklassen förvandlas till slavar åt en styrande elit. Deja vu? Känns detta igen?

Bra, för vi står mitt i skiten och bäst av allt är att folket köper deras propaganda om ett samhälle där alla tänker, talar och fiser lika. En värld med nybakta kanelbullar där alla har det lika bra. Deja vu?

Oavsett vad man tycker om nya tider(Sveriges bästa informationskanal, OBS inte fria tider), så bör man höja sin röst för att skydda den lilla frihet som vi har kvar idag.

”I dont agree with what you say but i will defend your right to say it”

Annonser