image

Sveriges absolut bästa informationskanal. Både in och utrikes. Prova några nummer och jämför med svensk privatägd ”soon to be begravd” media.

Äkta journalister och skribenter som skriver i klarspråk om hur världen och samhället ser ut.

Sanna Hill är bara 25 år och har redan hunnit besöka platser och krigszoner runt om i världen som svenska repeterare”journalister” enbart ser på sin datorskärm i sina trendiga byxor i något vitt segregerat välmående område. Där sitter de i sin trygga bubbla och försöker peka på oss andra, samt klippa och klistra från övrig mainstream media. Ger inte ett korvöre för dessa hycklande narcissister.

Nya tider med Sanna i spetsen har belyst problemen som ingen tycks bry sig om. Slakten på kristna, korruption, smutsiga affärer, orättvisor, vem som egentligen vinner och ligger bakom många av problemen, slakten på vita i Sydafrika, sanningen bakom alla olagliga invasioner, propagandan mot Ryssland, Natos romans med Sverige och mycket mycket mer.

Sveriges snabbast växande alternativa media. Så snabbt att Bonnier/schibstedt media har i all panik försökt koppla Nya tider till hör och häpna ”NAZISM”….

Som vi alla vet så är 2016:s defintion av orden ”nazism” och ”rasism”= Sunt förnuft.

Så se till redan nu att prenumerera och stötta de riktiga journalisterna. Släng all toalettpapper media som ni har hemma idag och lägg de små slantarna på något som kan göra en förändring för oss alla.

Upplys och väck folket, enighet är verktyget för att krossa makteliten. De är inget utan oss, glöm aldrig det.

💪💪🏻💪🏼💪🏽💪🏾💪🏿

Annonser