Nationalism, kärleken för sitt folk och sitt land. Vi alla som kommer hit har det i vårt DNA. Det är en grundregel vi fostras med varesig om man kommer ifrån Balkan el Mellanöstern el till och med Norge. Det är enbart i Sverige där man förknippar detta med ”nazism”.

Även nationalsocialism är världens mest misstolkade ideologi. En ideologi som växte fram ur socialismen men med fokus på folket och landet främst. Tja som det nästan ser ut i alla länder, mellan raderna. Förutom i Sverige där allt är ”nazism” och ”hat”.

Som att dömma ut hela socialdemokratin pga Löfven. Här fortsätter man att rösta på skiten och stirra sig blind på kärleken för sitt land som ett hot mot nuvarande soptipps system el hur man desperat försöker införa kommunism på nytt maskerat som ”demokrati”. Se er omkring vi lever i ett mentalt fängelse där folket körs över dagligen av makteliten.

De flesta idag har inte kommit fram till sina slutsatser och åsikter genom logik el kunskap, det är ren hjärntvätt. Därför sitter många passiva när landet brinner men går igång som rabies-smittade hundar när de hör specifika ”trigger-words”. Därför har de flesta i Sverige samma åsikter om allt, ofta mellan två val för att ge ett sken av en falsk ”demokrati”.

Det är just kärleken för sitt land och folk som Sverige behöver. Det skrämmer ihjäl makteliten för då skapas enighet och med enighet får folket makten, resten kan ni själva lista ut. Därför vill man brännmärka all form av kärlek/stolthet för sitt land el folk som hatiskt.

Well jag tänker i vartfall inte falla för skiten, även om Sverige inte är mitt land, så ska jag fan ta mig inte sitta och titta på medan det förvandlas till en soptipp.

Annonser