http://www.reparations.me

”Black gnäll matter” har tagit sin minoritet-offerkofta-gnäll till nya nivåer. Nu har de skapat en hemsida där vita kan donera pengar efter alla sina år som förtryckare. Det räcker inte att den vita mannen släpper in dessa i sina länder och mättar deras magar. Där de själva skapar den sterotypa bilden av ett getto-folk. Det är till och med en trend att se ut så idag. Hopplösa, uppgivna, där man konstant anklagar alla andra för sina egna misstag och brist på självkänsla.

Kan inte black gnäll istället samla in pengar från sina brushur ute i förorterna så att de kan betala tillbaks alla resurser som läggs på deras gangsta party, där de har förvandlat vissa områden i Sverige till en krigszon. Pengar som vi normalt begåvade människor ska bidra med.

All lives matter, det förstår även en åsna. Det är hela kärnan i en demokrati, att vi ska samspela som medmänniskor utan att en grupp ska sätta sig över en annan. Med deras retorik kan alla färger kräva bidrag. Inte minst den vita mannen för vad han får utstå idag i skuggan av minoritets-makt.

Det mest häpnadsväckande är att vita köper detta. Japp ni hörde rätt, några har redan donerat pengar till detta idiot projekt. Även i Svergie så försvarar svenskar denna gnäll grupp, de menar på att svartas rätt måste upplysas. Ehh come again? Vem fan i Sverige har det hårt? I vartfall inte oss mörka.

Livet blir vad man gör det till, vill man gnälla och använda sin färg som inkomst, be my guest, men då får man förvänta sig att man blir ett skämt på två ben. Många av oss vägrar gömma oss bakom offerkofta, livet är hårt, utmana det. Det är hela charmen med livet. Tror ni att våra föräldrar startade gnäll grupper? Nej, det är de kommande bortskämda otacksamma generationerna som enbart gör det. Media har fostrat dessa till offer som vill ha mer utan att ge ett pisd tillbaks.

”Begreppet ”white guilt” tas nu till helt nya nivåer.

Det har dykt upp en ny hemsida vid namn Reparations vars syfte är att låta svarta som är i behov av diverse varor och tjänster göra sina önskemål kända, varpå skuldtyngda vita, eller personer som ”identifierar sig” som vita, får möjlighet att komma i kontakt med dessa och ge dem pengar, prylar eller vad det än kan vara som dessa personer kräver. Intressant nog verkar det dock inte räcka med att ”identifiera sig” som svart för att få ta emot gåvor. Här gäller det alltså att vara svart på riktigt.
Bakom hemsidan ligger ”konstnären” Natasha Marin som menar att tanken med sidan är att vita ska få ”befria sig från den skuld de fastnat i” även om hon också påpekar att inget de gör förstås kan uppväga alla år av ”systematiska övergrepp”.

Annonser