Tänk er att få komma till Sverige från en diktatur där de kapar av dina kroppsdelar för div brott och få se det här?

Vilka signaler ger detta? Om polisen visar sin marshmellow sida öppet så kommer det givetvis att skapa en skratt-attack hos framför-allt gärningsmän från andra länder. De kommer från ett klimat som håller deras primitiva hjärna i schack till ett land som tillåter det att få fritt spelrum. Inga konsekvenser el skyldighet what so ever. Så fort man kommer in i Sverige så får man stämplen ”offer”. Därefter snyft behandlas man precis överallt i landet.

Varför ska de bry sig? Finns inget att vara rädd för. Det värsta som kan hända är att det bjuds på kaffe och i värsta fall en tillsägelse. Svenskarnas passiva mentalitet är ett lika stort problem som själva gärningen.

Hatiska inlägg mot homosexuella undanbedes. Jag har inget emot vem man förälskar sig i, hur man lever el vem man sätter på. Men jag hatar Pride pga olika orsaker.

1. Pride tillhör vänstern som dessutom öppnar upp bakdörren för de mest kvinno/homo förtryckande kulturerna på planeten. Ca 12 länder i Mellanöstern/afrika så avrättar man gay-people just för att de är gay-people.

2. Hade Pride handlat om hbtq folkets rätt likt den gamla feminismen gällande kvinnor så sure jag förstår. Men nu har det som allt annat förvandlats till ett bekräftelse jippo. Män på alla fyra i latex, folk knullar och visar kuken offentligt bland barn… Nej tack.

Vi är många som är omskurna i Sverige. Ska vi hålla en ollon parad där vi trycker upp våra kukar i ansiktet på er och på era barn? Ska vi hänga upp ollon-flaggor över hela samhället med tvång? Bli helt maniska om någon kritiserar vår sak och beskylla alla för att hata invandrare? Klanka ner på killar med förhud och gapa ”döda vita förhuds män”? Nej exakt, så svårt var det.

Det går att vara emot Pride och inte ha något emot andras läggningar. Det finns många nationalistiska el icke supporters av Pride som är av annan sexuell läggning. De har fattar grejen och hyckleriet. Använd huvudet och inte känslor som utgångspunkt.

Annonser