Nu börjar ”black lathet matter” visa sitt rĂ€tta ansikte. Det handlar om att fĂ„ mer, det handlar om att tjĂ€na pengar och framförallt sĂ„ handlar det om att fĂ„ förtur i samhĂ€llet.
Till priset av att hata och förtrycka vita.

Om alla grupper och fÀrger ska krÀva sin rÀtt pga historiska event sÄ kommer demokratin att krascha. Genom att sÀtta grupper över varandra sÄ skapar man en tickande bomb ute i samhÀllet. Bara till att youtuba BLM i USA och hur de beter sig sÄ ser ni snabbt slutresultatet.

Vi som vÀxte upp fattiga med udda namn och fÀrger, vi mötte livet med huvudet högt. Aldrig gnÀllde vi efter mer, aldrig anvÀnde vi historiska event för att krÀva nÄgot frÄn mÀnniskor som inte ens levde under den tiden. Dessa minoritets-gnÀll grupper kan börja med att stÀda framför sin egen dörr innan de krÀver mer av ett land som redan gjort mer Àn tillrÀckligt.

Ute i förorterna dÀr gangsta living har blivit en trend och som ofta glorifieras av minoritetsgrupper. En livstil som gÄr ut pÄ att tjÀna snabba pengar, ge upp och skylla pÄ samhÀllet. DÀr kan BLM och dylika grupper börja göra nytta. Dessutom Àr extremt mÄnga muslimer i dessa grupper, sÄ varför inte kritisera radikal islam? Det finns mycket i samhÀllet att göra, som dessa grupper kan bidra med som tack till landet som gav dom allt.

TÀnk pÄ att i USA Àr rörelsen fÀrdig blomstrad. Den gick frÄn att vara en oskyldig grupp pÄ Facebook och media till att öppet hata mot vita och krÀva ett VIP liv.
I Sverige Àr rörelsen i baby-stadiet, men kommer att fÄ mycket utrymme i media vilket leder till att de kommer vÀxa snabbt. StÄ emot denna accepterade formen av rasism.

”Post-traumatic slave syndrome” Hawhawhaw!!! HAHAHAHA!

Och jag lider av ”Bomb our countries vattenkoppor” el ”Steal our oil förkylning”
Var Àr mina pengar och bil?

Annonser