http://www.e-pages.dk/svenskadagbladet/48739/article/455052/4/2/render/?token=5a3e5545988dcff54652cf67416cb0d3

De nyttiga idioterna inom vänstern är så jävla förblindade av sin jakt på ”rasism” att de tycks missa att makteliten använder dessa nötter som en kondom mot ett potentiellt svenskt motstånd, medan man plundrar länder och dess befolkning.

Säpo, expo, researchgruppen, Pride-folket, Bonnier media och mörkhyade minoriter är maktelitens sopkvast, skydd och distraktions-objekt för att hålla isär folk-makten från att kunna rubba makteliten. De skapar konflikter mellan grupper, de sätter fokus på idiot-ämnen, de ljuger, de bedrar, de hänger ut, de skadar och de kväver yttrandefriheten.

Dess anhängare bryr sig inte/ser inte det eftersom de hela tiden belönas med priser, fester, status osv. Deras narcissism fylls på dagligen, vilket sätter deras egna ego i centrum. Därför skiter de fullständigt i om Sverige brinner el om det svenska folket lider. De skyddar varandra i en cirkel av korruption och lögner, samt bor långt ifrån el tjänar på det som händer med Sverige.

Dessa landsförrädare och människofientliga hycklare får ni aldrig glömma, memorera deras namn och deras roll i hur de förstörde ett av världens bästa länder.

”Vänsterpartiet fortsätter att slussa biståndsmedel till extremister. Det avslöjade ledarsidan nyligen. Enligt de senast redovisade siffrorna hade Vänsterpartiets biståndsstiftelse kanaliserat hundratusentals svenska skattekronor till kommunistpartier med kopplingar till terrorverksamhet och väpnad revolution (SvD 21/7).
Vi kan nu visa att Vänsterns internationella forums (VIF) stöd till ickereformerade kommunistpartier har varit betydligt mer omfattande än vad som hittills varit omskrivet.”

Annonser