image

Det är något mycket märkligt med hur SÄPO arbetar. Vilken underrättelsetjänst på planeten står passivt och tittar på medan riket brinner och medan folket far illa ut? Jag har tänkt på det ganska mycket på sistone.

Vi pratar om länder förutom Sverige som har världens mest avancerade och utvecklade underrättelsetjänster på planeten. Skulle dessa bli utspelade av ett gäng bergs-apor, på hemmaplan dessutom?

Vi hör ofta Säpo säga:

”Säpo varnar: IS-terrorister beredda att slå till i Sverige”

”Säpo bekräftar: Asylsökande IS-terrorister får stanna i Sverige – Dussintals varje år”

”Fortfarande bara 300 ISIS-Terrorister enligt SÄPO”

”Allt fler svenskar ansluter sig till Isis enligt Säpo”

Bara en massa notiser el förvarningar. Men ingen handling alls. Jag läste nyligen en artikel om hur en FBI agent beklagade sig över att den amerikanska regeringen ofta lägger sig i deras arbete. Regeringen som styrs av partiska intressen har alltså makt över polis och underrättelsetjänster. Ska inte en sån myndighet vara objektiv och tjäna folket?

Där kunde jag inte låta bli att dra paralleller till Säpo, då Sverige är USAs svans i många fall. Det visade sig så klart att Säpo är styrt under regeringen även här med. Tänk er att självaste LÖFVEN har makt över Säpo. Då kan man fråga sig vart Löfvens lojalitet är? Ska vi gissa på utländska intressen? Då betyder det att den svarta falska oljan rinner ner hela vägen till Säpo.

Det börjar klarna ju mer man tänker på det. Det förklara även varför Säpo är så passiva mot det som händer idag i Sverige. Den finansiella eliten vill gemensamt bryta ner Europas enighet och gränser för att ge utrymme åt storföretagen och bankerna. Därför driver man på ttip i skuggan av allt som händer, ett avtal som kommer att ge utländska företag fria händer i Europa. Ett land utan gränser och enighet är som en öppen buffé för männen i kostym.

Därför tillåts radikal islam att få fritt spelrum, tillsammans med övriga ideologier likt dagens extrem ”feminism”, samt mångkultur så blir dessa de ultimata vapnen till att bryta ner länderna från insidan.

Här är det komiska med Säpo, ett område som de aktivt jobbar med och som de har full fokus på är nationalistiska partier. De kallar dessa för ”nazister” för att ingen ska få för sig att gå med i dessa grupperingar, en samhällsfara så att säga. Så de har inga problem att visa handling och muskler mot svenskar som vill stå upp mot detta vansinnet. Jag ska förklara för er varför, makteliten vet att det största motståndet kommer att komma ifrån nationalister och patrioter, därför har man satt dessa under total bevakning.

Allt medan radikal islam ignoreras, där man nöjer sig med små söta notiser och puffar.

Min slutsats är att Säpo är korrupt ända in i ryggmärgen. De tjänar inte folket el nationen. De tjänar männen i kostym och används istället mot befolkningen och mot demokratin som en vakthund åt makteliten.

 

Annonser