image

Se upp för denna rasistiska organisation som håller på att få fäste i Sverige. Ännu mer minoritets-makts gnäll för att sätta svenskarna och vita i skuggan. Denna rörelse har krossat enigheten mellan vita och svarta i USA. Ett rent gift likt radikal islam. De som hakar på är så klart de selektiva ”antirasisterna” i vanlig ordning. Bestående av vita över/medelklass ungar, destruktiva personer med låg självkänsla och så klart invandrare som är rädda att gratiz-zverige ska sluta ge dessa förtur.

De spelar på det klassiska, att den vita mannen är ond och att denna gången är det svarta som behöver VIP.

Bonnier media samt schibstedt som sponsras av en finanselit bestående av mäktiga familjer, finansmän och banker. De alla kommer att använda sin media och sina företag för att elda på ännu mer minoritets-makt black edition. Man har som mål att genom dessa grupper och tex radikal islam få Sverige på knä för att senare krossa nationalstaten och öppna upp landet för storföretagen och bankerna. Ett land utan gränser och enighet är en öppen buffé för makteliten att plundra.

Om dessa så kallade ”frihetskämpar” hade haft lite hjärta el medmänsklighet. Så hade deras kampanj hetat ”White girls matter” el ”White lives matter”. För det är den enda accepterade och tydliga formen av rasism idag.

Den vita mannen är ond förutom när man ska ta hans skattepengar och leva på hans resurser under hans tak.

Låt inte ”black lies matter” få fäste i Sverige, för landet har redan problem med radikal islam och extrem-feminism.

Annonser