image

Mitt inlägg till deras grupp på Facebook:

Detta är kanske en av de mest rasistiska organsationer som håller på att växa säg stark inom Sveriges gränser. En grupp som tycks anse att deras liv betyder mer än alla andras. En chans till att få glida VIP genom livet i Sverige.

Som att Sverige redan inte har gjort tillräckligt för alla er. Som att livet i Sverige är hårt för att man tillhör en viss färg. Skulle nog vilja säga att det är raka motsatsen. Sverige är minoriteternas land. Här kvoteras vi in på arbetsplatser och utbildningar pga vår färg. Ju mörkare desto bättre.

Att ni ens har mage att bilda en sån här grupp i Sverige och låtsas vara förtryckta gör att man vill spy rakt ut. Har ni ingen självrespekt?

Vart var era röster när afrikaner och Mellanöstern folk gruppvåldtog svenska tjejer som om det vore en olympisk gren? Vart var era röster när afrikaner och Mellanöstern folk begår hedersbrott och övriga våldsbrott?

Varför skulle ni bry er? Rörelsens namn säger det mesta om man kan läsa mellan raderna. Det är enbart era liv som gäller och räknas. Precis som övriga extremistiska grupper.

Förstår ni nu varför ”rasism” finns? Ni och övriga offerkofta grupper använder ert gnäll och hudfärg för att köra över resten av befolkningen. Ni skapar självmant det ni idag kallar för ”rasism”.

Hade svenskarna inte varit så vansinnigt veka och naiva så hade de sparkat ut er med huvudet före, denna otacksamhet och respektlöshet gör att man tappar hakan. Hur kan ens människor finna sig i att konstant betraktas som offer och försöka använda det som en VIP biljett genom livet.

Sverige är orättvist och vita människor är onda, så varför ens stanna kvar här och leva på Sveriges resurser el bidrag?

Jag hoppas att folket här genomskådar er som de flesta redan har gjort. Grupper som er bidrar enbart till ännu mer splittring mellan färger och människor.

Annonser