http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/852112-skadespelaren-det-har-ar-till-dig-som-tvingade-dig-in-i-en-ung-kvinna-i-gar

Ännu en narcissistisk kappvändare som försöker göra sig ett namn på allt som händer i samhället.

Jag har ett superminne när det kommer till vad människor har sagt och skrivit tidigare. Visst människan kan alltid utvecklas, men någon som byter åsikter lika ofta som jag byter kalsonger är inget att lita på. Även när de försöker baka in fakta i känslor är det med ett varningstecken.

Alexander och hans bror gapade högt och propagerade för denna vansinniga migrationspolitik. De skrev statusar och uttalade sig offentligt om det klassiska ”rasism”, ”hjälpa” osv. Har dessa narcissister gjort något själva för att hjälpa, som tex öppnat upp sitt eget hem? Föga troligt då hade det ekat högt på alla communtiys.

Nej utan de skriver meningslösa statusar och artiklar som inte backas upp av handling. De pekar på samhället och på allt annat för att framstå som exemplariska. De scannar av vart det finns bredast publik och följer därefter. För el emot.

Det finns en handfull till som honom, några som ofta delas runt på Facebook. Personer som stod för något helt annat med månaders skillnad, personer som försöker tjäna på upplysnadet, personer som vill bli kända digitalt. Gå inte på den här sörjan oavsett hur identiskt det låter med vad ni tycker.

Alexander försöker i denna artikel beklaga sig över kvinnoförtrycket som dragit över landet som en våg i takt med att man inte kan behandla män som kommer ifrån kvinnoförtryck kulturer, pga brist på resurser och stuktur. Samma kvinnoförtryckande kulturer som Alexander och hans bror tillsammans har försökt att försvara.

Jag länkar här lite ”godis” från brödernas memory-lane:

http://nyheter24.se/debatt/814450-alexander-karim-ni-borde-alla-skammas-skolattacken-trollhattan-anton-lundin-pettersson
(han är snabb med att agera ängel mot minoriteter, men aldrig mot vita)

http://nyheter24.se/debatt/819994-alexander-karim-vi-talar-samma-sprak-hur-kunde-det-bli-sa-har

http://nyheter24.se/debatt/832562-hade-vi-kallat-flyktingarna-valdtaktsman-om-de-var-vita

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=6346455

http://nyheteridag.se/filmkonsulenten-valjer-att-sla-mot-psykiskt-sjuka/

Det enda Alexander vill är det som han är tränad till, bli känd. Han nöjer sig inte med att vara en B kändis IRL, utan nu vill han även erövra digital bekräftelse.

Annonser