http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23069757.ab

26/6-2016, Nu börjar den officiella jakten på ”zvennehurur”, sommar edition. Följande att observera:

Offren är 99,5% alltid vita så förbered er för en mindre nyhetsrapportering från minoritets-vänliga/vit-hatande media.

Det kommer att skyllas på helt absurda ursäkter till att man våldtar. Så som tex värmen, glassen, för kallt vatten i poolen. El klassikern fattigdom. För vi alla vet att när det är knapert på kontot så vill man våldta. Ungefär som i filmen speed, när man är under 100kr så triggas våldtäkts-genen. Men för Guds skull nämn inte den uppenbara nämnaren kulturer som är dominerade av kvinnoförtryck, för då är man en ”rasist, basist, florist, islamofob” osv.

Man kommer att indirekt att beskylla ”zvennehururna” för att sluta klä sig lätt, vara för fylla, gå med högklackat, har håret synligt el lämnat sitt hem. Detta kommer att normalisera kvinnors utsatthet i samhället. Ungefär som i våra hemländer där kvinnorna är så förtryckta att de till och med försvarar männen och den livstilen. De känner inte till en bättre värld. Det kommer inte framtida ”zvennehurur” heller att göra.

Minoriteter och framförallt feminazister med invandrarbakgrund kommer att känna en rädsla till att kritisera männen från sina kulturer. Pga reprisaler el skam. Så det man gör då är att man riktar ljuset på ALLA män. Man kommer att försöka spåra detta beteendet till vikingarna el slaveriet. Ja, allt för att normalisera och försköna det.

Så förbered er för en mindre trevlig sommar.

Är du en av ”zvennehura” folket så för Guds skull använd hjärnan. Även om du har all rätt i världen till att gå naken ute, så har vänstern och dess anhängare sett till så att du inte kan ha den friheten mer. Va inte dum och lita inte på någon som är to good to be true el över-snäll.

Har ni tillgång till försvars-verktyg så finns det bara en grundregel att följa: Protect yourself, by any means necessary.

”Det var vid 03-tiden i natt som en person slog larm till polisen efter att man hört ett förtvivlat skrik.
Skriket kom från en kvinna i 20-årsåldern som överfölls av flera män i Skräckleparken i Vänersborg i natt. Polisen kom snabbt till platsen och kvinnan, som är i 20-årsåldern, uppgav att hon blivit våldtagen.
– När vi kommer till platsen är kvinnan mycket chockad och uppger att hon våldtagits av fyra för henne okända män, säger Tobias Land, inre befäl vid polisen i Trollhättan”

Annonser