Nationalism när den är som bäst! Stolta över sitt folk och stolta över sitt land. En stark enighet som känns även bakom tv-skärmen.

Om detta var Sverige så hade spelarna fått ta sången på arabiska och somaliska för att undvika rasism. 90% av kamera-tiden hade gått till Zlatan för att subtilt mjuka upp folket genom fotbolls-glädje till ”mångkultur”.

Kommentatorer i tv hade sagt ”förlåt” stup i kvarten medan spelarna sjunger nationalsången. Soran, arnstad och özz hade suttit i studion och sagt ”det var så här 30-talet började” medan publiken visar svenska flaggan. Samtidigt som özz och soran med sin kurdiska flagga som bakrund på mobilen tippar på sitt hemlands lag.

Det hade kallats till krismöte i regerings-huset. Det har aldrig varit så mycket tydlig ”rasism” på tv tidigare. Något måste göras!
Man föreslår om att kvotera in publiken så att det ser mångkulturellt ut. Arnstad vill JO anmäla hela publiken för ”offentlig nazism”. man vill även hålla en gala för alla ”offer” som led under sändningstid av den fasansfulla tv-nazism som förde tankarna direkt till 30-talet.

Det kanske ändå var tur att zverige inte gick vidare. Alla spelarna och publik hade fått böter på väg ut från arenan. Skönt att slippa nazism EM.

Annonser