http://www.expressen.se/dinapengar/praktikanten-abdullah-ar-icas-nya-tv-stjarna/

Ni måste förstå att när företag gapar ”mångfald och mångkultur” så handlar det inte om någon medmänsklighets tänk. Snälla hur korkad får man vara, tror ni själva på att företag bryr sig om människor i nöd. Inte så att dessa företag direkt skickar enorma transporter med hjälpmedel till våra länder.

Det är först på hemmaplan när man kan använda refugees som en billig arbetskraft, samt ett effektivt sätt till att dumpa löner, som det är dags att ”hjälpa”.

Dessutom så har krig och flyktingar funnits i decennier. Ingen brydde sig ett skit. Tills flyktingar genom media blev en trend, en vinst för sitt ego och för sitt konto. Helt plötsligt ville alla ”hjälpa” och engagera sig.

Man använde flyktingarna som en bekräftelse-källa för att visa världen hur ”god” man är, men bakom fasaden så stannade det just där. En status-uppdatering, en bild, ett snyftigt inlägg. Viktigt att alla ser hur ”god” man är.

Men den största anledningen till denna flykting-trend var så klart att det genererade otroligt mycket vinst till företag och karaktärslösa giriga människor. Vinsten gör att människor förlorar sin moral, de slutar att bry sig om landets och sina medmänniskors bästa. De blir förblindade av sin egen girighet.

Jag har sett de mest iq befriade personer göra sig feta på att ”hjälpa”. Det behövs inte mycket för att komma igång idag. En lada, en container, även en hundkoja hade säkert fungerat. Ja, det är desperata tider, bara till att stapla människor på högar och anställa personer som är vana vid slav-löner och behandling.

Så när ni ser företags reklam där man gapar ”mångfald/mångkultur” el där reklamen på tv är fyllda med mörkhyade karaktärer så tro inte för en sekund att det är för den goda sakens skull. Det är och förblir en pure fucking business. Man visar subtilt till flyktingar att de är ”välkomna” genom reklamen.
Djävulens advokater försvarar det för att de blir belönade av det.

Detta är en accepterad form av en människohandel utan dess like.

Annonser