Ex-soldat i dödspatrull talar ut – mördade åt storföretagen

Är vi överraskade i dessa tider av vinstmaximering och moral-lösa själar? Inte jag i vartfall. Detta fortgår nog överallt i länder där befolkningen inte syns el hörs. Om jag inte mins fel så var även Bildt involverad i oljebolaget ”Lundin oil” som gjorde ungefär som det som beskrivs i artiklen.

I länderna som Gud glömde använder man våldet för att vinstmaximera. Här på den ”goda” sidan använder man lögner och propaganda av den privatägda median för att uppnå samma mål. En media som ägs av affärsmän likt Bonnier och amerikanska banker likt Goldman sach, the bank of new york M.fl. Samma finanselit som har intressen i storföretagen och bankerna.

Hur djurlivet, naturen och den mänskliga hälsan har blivit en affärsverksamhet utan någon empatisk känsla för något levande överhuvudtaget. Djurlivet som inte ens kan försvara sig el säga emot körs över hänsynslöst.

Vi går emot mörka tider nu, där storföretagen och bankerna har talan, där män i kostym som människorna har röstat fram blir marionett-dockor som enkelt går att tämja med lite pengar och löften om en lovande karriär.

De män i kostym som ska föra folkets demokratiska åsikt framåt, som ska representera oss. En meningslös mellanhand som gör raka motsatsen. Vi behöver inte dessa hycklande giriga män/kvinnor i kostym.
Makten ska utgå ifrån folket och inget annat.

Att lämna över vår talan till hycklande narcissistiska karriärsmänniskor resulterar i precis den världen som vi ser idag. Vi lever i skuggan av deras val.

”HONDURAS| En fd soldat i en säkerhetsstyrka sponsrad av USA talar ut om styrkans dödslistor. På listorna finns det bönder och urinvånare som är i vägen för storföretagen.

En fd soldat har talat ut i tidningen The Guardian. Han var med i en säkerhetsstyrka i Honduras. Styrkan fick en dödslista från Fusina. Fusina är en säkerhetsstyrka som utbildas i USA av bland annat FBI. USA har lagt flera hundra miljoner dollar på Honduras säkerhetsstyrkor.

På listan var det flera miljörättskämpar och människorättsaktivister. Deras kamp hade hindrat etableringen av utländska storföretag. Flera av personerna på listan är bönder och ursprungsbefolkning som vägrat lämna sin mark. En av de kändaste personerna på listan var Berta Cáceres. Cáceres var ledare för Lencafolket och kämpade för att bönderna och urinvånarna skulle ha sin mark och natur ifred.”

Annonser