image

Jag är tvärsäker på att de flesta ”antirasister” inte ens vet vad rasism är. De är programmerade genom Bonnier litteratur och media att hitler var vit, vit betyder ondska, därför ska ni bära en sorts kollektiv skuld. Ni förväntas att hålla käften för att vita skulle vara roten till all ondska. Som att bruna och svarta har varit änglabarn genom historien.

De är programmerade till att tro att så fort en minoritet krävs på skyldigheter el ansvar så betyder det att en ny hitler kan komma. Minoriteter i underläge=hitler på väg, 30-talet all over again.

Därför är människor i Sverige så besatta av 30-talet men skiter fullständigt i allt annat genom historien. Fokuset har genom fostran i skolor varit på just 30-talet. Efter studenten är man formad till en lydig arbetare som ska bekämpa denna absurda ballongen ”rasism”.

Detta har skapat en totalt förrvirrad befolkning som konstant letar efter signaler el tecken som skulle kunna få hitler att återuppstå. Finns det inga, så skapar man dessa på egen hand. Som tex på bilden. Hanif är moderat från Iran, men även han fick stämplen på sig.

Invandrare har även lärt sig att spela ut detta kortet like a boss. Får man inte som man vill=”rasism”, ligger man efter i något=”rasism”, får man inte en lägenhet el jobb=”rasism”, ingen förtur el förmåner=”rasism”, inga argument= ”rasism”.
Många invandrares största fasa är att ”rasism” ska sätta stopp för deras vip behandling runt om i samhället. Många tjänar på ”rasism”, gör karriär på det el har hela sin identitet och karriär kopplat till det. De behöver den, de göder den.

“The Fascists of the future will be the anti-fascists.”

Annonser