http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/karinmagnusson/article22999135.ab

Ojdå nu helt plötsligt passar det att markera färg.

Ännu ett trick av media för att försöka förstärka argumentet att ”vita män” är problemet. Gå inte på denna sörjan, om vi ska börja markera färg och nationalitet så blir denna vita man som en urin-droppe i Mississippi. Gå inte på det, våldet mot kvinnor har funnits i Sverige, ja givetvis.

Men att Sverige har blivit ett OS för gruppvåldtäkter, hedersbrott och övrigt grova våldsbrott är så klart kopplat till den oansvariga migrationspolitiken. Väljer man att agera som en humanitär stormakt utan resurser så får man även ta konsekvenserna. Det betyder att utan integration el hjälp till anpassning så förflyttar man enbart problemen i Mellanöstern/Afrika hit. Värderingar, kvinnosyn, hedersbrott osv.

Håll i sär dessa två argument som media konstant försöker att baka in i varandra för att på så sätt försköna och normalisera svenskarnas sinne, som i sin tur kommer att fortsätta ge tumme upp för den destruktiva globaliseringen.

”Brock Turner är vit, kommer från ett välbärgat hem och är en framgångsrik simmare, och i ett brev till domaren beskrev Brocks pappa Dan sin son som en avspänd ­person med ett varmt leende och att domen var ett högt pris för ”20 minuters action”. Han skrev också att sonens aptit minskat, förut var Brock alltid sugen på en rejäl köttbit men i dag äter han bara för att överleva. Som att förövaren och inte offret lider värst. Så lindrigt kan alltså en våldtäktsman komma undan om han är ung och vit och kommer från ett privilegierat hem och är omgiven av våldtäktsapologeter som sin far och som domaren, som kritiserats hårt för det låga straffet. Ingen förälder fostrar ett barn till att våldta, men vad vuxna gör och säger spelar roll.”

Annonser