image

Titta nu hur den privatägda median jobbar. Eftersom deras hjärntvätt är vänster så betyder det att ett enormt dilemma uppstår när utländska kvinnoförtryckande kulturer och delvis religioner ställs mot den senaste tidens våldtäkter, hedersbrott och annan brott mot kvinnor i Sverige.

Hur ska man kunna uppmuntra ”mångkulturen” som man bor långt ifrån och samtidigt kritisera våldet mot kvinnor som skjutit i taket likt en Apple aktie den senaste tiden?🤔 hmm tänk nu vita medelklass, tänk godamnit.

Jo enkelt, vi beskyller ALLA män!! Man bakar in ett problem i ett annat. Man sätter feminazister i fronten och snyftande vita män som klämt ”zvennehuran” på rumpan i lågstadiet. Det bör ju räcka för att täcka för OS i gruppvåldtäkter och hedersbrott som har drabbat Sverige den senaste tiden i takt med den oansvariga migrationspolitiken som snart har förvandlat zverige till Mellanöstern.

Dessa hycklade feminazister som står tysta och blinda för att undvika att peka på minoriteter som begår grova brott mot kvinnor. För vi alla vet att minoriteter=offer. Så istället försöker de dra penseln över alla män. Där man tar en vattenmelon och tror att man ska lyckas trycka in den i ett körsbär utan att folket ska lägga märka till det.

Se upp för denna propaganda, media går på högvarv nu med denna hjärntvätt, det finns även en snyft film i deras grupp. Som vanligt spelar de på svenskarnas Akilles häl, nämligen känslor. Tittar ni i kommentarsfältet ser ni hur effektiv deras propaganda är. Människor är helt körda i skallen när det kommer till rationellt tänk. Helt plötsligt sitter alla och drar en parallell mellan en nyp på rumpan och en gruppvåldtäkt.

Det enda globalist-media egentligen försöker göra här, är att normalisera det uppenbara, så att vi ska vänja oss vid det här och med tiden kommer krossandet av nationalstaten att kännas som en naturlig övergångs-process. Samtidigt som man distraherar folket till att fokusera på MÄN, så kan man i skuggan av detta mjuka upp folket subtilt till att ge tumme upp för mer misslyckad migrationspolitik.

”Whoever controls the media, controls the mind”

Annonser